Alt transfer de senzație la CSU Asesoft!

Publicat in Sport 13 Iulie 2014 1147 ori
Google+ WhatsApp
Alt transfer de senzație la CSU Asesoft!
Alt transfer de senzație la CSU Asesoft!

După o serie lungă de nume mari la nivel european și mondial, campioana României mai reușește o lovitură de senzație!

 

Michalis Pelekanos evoluează pe poziția 3, are 1.98 metri, este stângaci și are 9 sezoane în Euroligă, cu 105 meciuri la activ. Campion în Grecia și câștigător al Cupei, deținător al Euroligii în 2012 sub culorile lui Olympiacos, echipa sa de suflet, membru al naționalei Greciei până în 2008 și fost echipier al lui Real Madrid, Michalis și-a petrecut ultimele două sezoane la Aris Salonic, fiind liderul echipei și unul dintre cei mai buni marcatori și apărători. Potrivit site-ului csuasesoft, el a refuzat întoarcerea în Euroligă pentru un rol important la o echipă care vrea să facă performanță în Eurocup: CSU Asesoft!

 

”Pelicanul” s-a remarcat în Euroligă și în campionatul Greciei drept un apărător de temut și o extremă capabilă să marcheze de la mare distanță cu lejeritate sau să finalizeze pe pătrundere. În ultimul sezon la Aris, el a fost al doilea marcator al echipei, cu 12.2 puncte pe meci (56%-2p), ducând echipa în finala Cupei, împotriva lui Panathinaikos! Michalis a mai strâns medii de 3.8 recuperări, 1.5 pase decisive și 1.3 intercepții pe partidă, punându-și experiența în folosul echipei! Și cu un sezon înainte fusese cel mai bun jucător al lui Aris, cu 11.8 puncte, 4.4 recuperări, 1.9 asisturi și 1.4 intercepții!

 

Un jucător exponențial în Grecia și un veteran al Euroligii, Pelekanos vine la Ploiești pentru a ajuta Asesoftul prin experiența, valoarea și determinarea sa! Contractul cu campionii a fost semnat pentru un sezon!

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.