Alla Sheiko şi Oana Ionescu, oficial la CSM Ploieşti

Publicat in Sport 13 Iulie 2014 2205 ori
Google+ WhatsApp
Alla Sheiko şi Oana Ionescu, oficial la CSM Ploieşti
Alla Sheiko şi Oana Ionescu, oficial la CSM Ploieşti

Cele două jucătoare sosite de la Neptun Constanţa chiar înaintea plecării în cantonamentul de la Predeal, interul ucrainean Alla Sheiko şi extrema stângă Oana Ionescu, au devenit, oficial, jucătoarele echipei CSM Ploieşti. Ele au semnat contractele de joc, iar clubul a primit, din partea grupării de pe Litoral, o hârtie prin care se confirmă desfiinţarea clubului şi, prin urmare, legitimarea sportivelor se poate face fără probleme.

 

Iată informaţii despre cele două jucătoare, oferite de către ofițerul de presă al grupării:

 

- Oana Ionescu (8.01.1986) – este extremă stânga, a înscris în ultima ediţie de campionat 42 de goluri pentru Neptun Constanţa şi este originară din Timişoara, începând handbalul la LPS Banatul;

 

- Alla Sheiko (13.03.1988) – ucraineanca evoluează ca inter, atât stânga, cât şi dreapta, şi este o marcatoare prin definiţie, în sezonul trecut fiind în „top 10” al Ligii naţionale de handbal feminin; a înscris 161 de goluri (medie de aproape 6 goluri/meci) şi s-a clasat pe locul al 7-lea în ierarhia golgheterelor, devansând-o pe noua ei colegă, Mirela Roman, care a fost a 9-a cu cele 154 de goluri marcate; de-a lungul carierei a fost convocată în câteva rânduri şi în echipa naţională a Ucrainei.

 

Lotul de la Predeal s-a completat, vineri seară, şi cu extrema dreaptă Adriana Vasilescu, care a avut de susţinut două examene la facultate şi li s-a alăturat colegelor la câteva ore după ce acestea au ajuns la Hotelul „Predeal”. La munte, Gheorghe Covaciu a gândit un program cu două zile consecutive cu câte două antrenamente, după care urmează o a treia zi cu o singură şedinţă de pregătire. Ciclul se repetă de trei ori în cele nouă zile ale stagiului.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.