Simona Halep s-a calificat în finală la BRD Bucharest Open!

Publicat in Sport 12 Iulie 2014 1918 ori
Google+ WhatsApp
Simona Halep s-a calificat în finală la BRD Bucharest Open!
Simona Halep s-a calificat în finală la BRD Bucharest Open!

Semifinala dintre Simona Halep și Monica Niculescu s-a încheiat cu victoria sportivei clasată pe locul 3 WTA, constănțeanca câștigând în trei seturi, 6-2, 4-6, 6-1.

 

“Vreau să o felicit pe Monica, a jucat foarte bine astăzi, aţi văzut un joc frumos. Sper să veniţi şi mâine să mă susţineţi. Sunt foarte obosită, am avut o perioadă cu foarte multe meciuri. Este totuşi o plăcere să joc în Bucureşti şi uit de oboseală. Mă bucur de turneul bucureştean şi ar trebui să o faceţi şi voi”, a declarat Simona Halep la sfârşitul meciului.

 

Simona o va întâlni în finală pe italianca Roberta Vinci, a doua favorită, cea care s-a calificat în finala turneului BRD Bucharest Open, după ce a dispus cu 6-1, 6-3 de Kristina Kucova (Slovacia).

 

Prin calificarea în finala de la Bucureşti, atât Halep cât și Vinci şi-au asigurat câte un cec în valoare de 21.400 dolari şi 180 de puncte WTA.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.