Budescu și-a prelungit contractul cu Astra Giurgiu

Publicat in Sport 11 Iulie 2014 1451 ori
Google+ WhatsApp
Budescu și-a prelungit contractul cu Astra Giurgiu
Budescu și-a prelungit contractul cu Astra Giurgiu

Oficialii celor de la Astra Giurgiu au ajuns la un acord cu fotbalistul Constantin Budescu. Vechiul contract expira în vara anului viitor iar atacantul putea semna cu orice echipă din ianuarie 2015.

 

Constantin Budescu va continua la Astra. Oficialii grupării giurgiuvene, care și-au propus titlul în viitorul sezon, l-au convins pe internaționalul român, în vârstă de 25 de ani, să semneze un nou contract, care se va întinde pe o durată de trei sezoane.

 

Vechiul angajament expira în vara anului viitor și șefii ”astralilor” se temeau să nu-și piardă jucătorul liber de contract. Budescu putea semna cu orice echipă din ianuarie 2015, dacă nu ajungea la un acord cu actuala sa echipă.

 

Budescu n-a acceptat din prima condițiile pe care i le-a oferit vicecampioana și chiar a fost tentat de un transfer, mai ales că pe adresa sa a fost o ofertă de la bulgarii de la Botev Plovdiv.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.