Oops! Adi Mutu, prins in flagrant, cu un fotomodel foarte cunoscut din Ploiesti!

Publicat in Sport 09 Iulie 2014 4919 ori
Google+ WhatsApp
Oops! Adi Mutu, prins in flagrant, cu un fotomodel foarte cunoscut din Ploiesti!
Oops! Adi Mutu, prins in flagrant, cu un fotomodel foarte cunoscut din Ploiesti!

Un adevarat playboy mioritic, Adrian Mutu a iesit cu multe femei, in marea lor majoritate vedete! A urmat Consuello, punct in care fotbalistul a decis sa-si incheie "cariera" de cuceritor. Sau... macar s-o fereasca de ochii lumii.

 

 

Ar fi fost simplu ca episoadele romantice sa inceapa si sa se incheie intr-o camera de hotel, dar, din nefericire pentru el, femeile nu-i aproba comportamentul fara cel putin o iesire la restaurant. Iar asta e prima greseala...

 

Asa s-a intamplat si zilele trecute, la o terasa din parcul Herastrau, unde Mutu a avut parte de toata atentia uneia dintre cele mai cunoscute fotomodele din Ploiesti. Pentru Calina Duca, fiindca despre ea este vorba, Adrian Mutu este a doua incercare in materie de fotbalisti, prima "oprire" a ploiestencei fiind brazilianul Guilherme Sityá.

 

Surse din anturajul lui Mutu spun ca tanara de doar 22 de ani nu este doar o aventura, fotbalistul fiind indragostit pana peste cap de frumoasa ploiesteanca. Ceea ce nu ne mira, daca luam in calcul asemanarea izbitoare dintre ea si Consuelo.

 

Photo

 

Calina este model al agentiei One Models, studiaza la Academia de Stiinte Economice din Bucuresti, in anul IV, si a absolvit Colegiul National "Alexandru Ioan Cuza" din Ploiesti. Ea a fost descoperita in timpul caravanei New Models Contest 2009 organizata de agentia amintita si a castigat locul al treilea la finala nationala a acestui concurs.

 


Calina Duca lucreaza ca model atat in Romania, cat si in strainatate, fiind foarte apreciata pentru activitatea sa. Ea poate fi admirata in paginile revistelor de moda, in campaniile de imagini ale unor designeri cunoscuti, ale unor branduri de renume si in prezentarile de moda. Calina Duca a prezentat pentru designeri vestimentari precum Agnes Toma, Rhea Costa, Natalia Vasiliev, Anca si Silvia Negulescu si a lucrat pentru o agentie de modelling din Milano.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.