Petrolu’, favorita lui Cadu

Publicat in Sport 20 Iunie 2014 601 ori
Google+ WhatsApp
Petrolu’, favorita lui Cadu
Petrolu’, favorita lui Cadu

Petrolul este principala favorita la titlu in sezonul viitor. O spune portughezul Cadu, jucatorul strain cu cele mai multe meciuri si trofee in Romania. Fundasul s-a departit de CFR si a fost intrebat, la Digisport, ce echipe se vor bate la campionat sezonul urmator. Ricardo Cadu vede o lupta in trei Petrolul, Astra si Steaua.

 

Dar spune ca gruparea petrolista are cele mai mari sanse sa preia suprematia detinuta, acum, de stelisti. Si alti specialisti din fotbalul romanesc sunt de parere ca aceste formatii se vor lupta pentru castigarea campionatului. Unul din portarii Astrei, Danut Coman, are aceasi viziune fiind de parere ca CFR sau Dinamo nu au forta necesara sa se bata la campionat. In schimb, nasul sau, Razvan Lucescu, ii include,partial, pe cfr-isti si dinamovisti in aceasta ecuatie. Toate aceste declaratii pun presiune pe favorite iar Razvan Lucescu nu isi doreste asa ceva. Recunoaste ca exista un grup care se va bate la primele pozitii dar nu este ghicitor sa stie ce se va intampla. Antrenorul Petrolului a promis doar ca fotbalistii sai vor juca tot timpul cu foarte mare ambitie pentru a castiga fiecare meci. Aceleasi promisiuni le-a facut si Cosmin Contra la inceputul sezonului trecut preluate de Razvan Lucescu iar Petrolul a terminat tot pe locul 3 fara sa-si apere trofeul cucerit, in 2013, in fata lui CFR Cluj. Contra este cel care l-a adus pe Ianis Zicu la Ploiesti iar Lucescu a incercat sa-l redea fotbalului pe jucatorul de altadata. Insa Zicu nu s-a adaptat avand evolutii slabe si fara gol. Conducerea clubului a decis sa renunte la el astfel ca Zicu si Petrolul s-au despartit de comun acord prin rezilierea contractului de joc.    

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.