CSU Asesoft a luat titlul dar si titluri

Publicat in Sport 17 Iunie 2014 509 ori
Google+ WhatsApp
CSU Asesoft a luat titlul dar si titluri
CSU Asesoft a luat titlul dar si titluri

Presa internationala a reactionat dupa al 10-lea titlu cucerit de CSU Asesoft. Site-ul de specialitate eurobasket.com a evidentiat performanta gruparii ploiestene care a reusit sa lege 3 campionate. Cu BC Timişoara in 2012, BC Mureş anul trecut si acum impotriva lui CSM Oradea. Publicatia a facut listele si cu cei mai buni in clasamentele individuale ale sezonului 2013-2014.

 

Iar Asesoftul este reprezentata de Alhaji Mohammed ,Gerald Lee si Vladimir Arnautovic. “Hagi” Mohammed a fost declarat MVP-ul finalei si cel mai aparator din competitia interna. Pivotul Lee este considerat jucătorul sezonului si cel mai bun, pe postul sau, din Liga Nationala. Iar Dado Arnautovic este antrenorul anului in opinia specialistilor. Si echipa ideala a sezonului trecut ii are in componenta pe Mohammed si Lee alaturi de Martinic (BC Mures), Nicoara (CSM Oradea) si Mladenovic (BC Mureş). Alti doi baschetbalisti ai Ploiestiului, Popovic si Krapic, au primit mentiuni speciale iar capitanul Burlacu este in garnitura de baza a jucatorilor romani. Formatia pregatita de Vladimir Arnautovic conduce detasat şi in ierarhia meciurilor jucate, in toate competitiile, in sezonul 2013-2014. Formatia ploiesteana a disputat 55 de partide in Liga Nationala, Cupa Romaniei şi EuroCup, castigand 37 dintre acestea, pentru un procentaj al victoriilor de 67%. Intr-un astfel de clasament, Ploiestiul este urmat de CSM Oradea (49 de jocuri), SCM Craiova (47), BC Mures (45), U Mobitelco (42) si Gaz Metan Medias (40).

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.