Jeremy Bokila a revenit la Petrolul Ploiesti. Vezi prima sa declaratie!

Publicat in Sport 05 Februarie 2013 748 ori
Google+ WhatsApp
Jeremy Bokila a revenit la Petrolul Ploiesti. Vezi prima sa declaratie!
Jeremy Bokila a revenit la Petrolul Ploiesti. Vezi prima sa declaratie!

Atacantul african Jeremy Bokila a ajuns, luni, în Turcia, iar miercuri urmează să se alăture lotului de la Petrolul Ploieşti, cu ocazia startului cantonamentului din Belek, a anunţat site-ul oficial al clubului de fotbal.

 

Opinia oficială a reprezentanţilor clubului este că impresarii sunt principalii vinovaţi de situaţia anormală creată în această iarnă, jucătorul înţelegând în cele din urmă faptul că trebuie să-şi respecte contractul ferm pe care îl are cu FC Petrolul Ploieşti.

 

„Îmi cer scuze coechipierilor, antrenorilor şi suporterilor echipei noastre. Ştiu că nu este normal ceea ce s-a întâmplat, dar a fost o neînţelegere la mijloc. Vreau să joc în continuare la FC Petrolul şi sper să înscriu cât mai multe goluri pentru echipa noastră, să o ajut să-şi îndeplinească obiectivele", a spus Jeremy Bokila.

 

„Mă bucur că am reuşit să îl fac pe Jeremy să înţeleagă faptul că a fost folosit de impresarii săi. Jucatorul m-a asigurat că nu a dorit niciun moment sa se transfere la Steaua. Totul a fost regizat de agenţii lui, Tony Finnigan şi Richard Trafford, reprezentând firma Kentaro. Pentru clubul nostru, cei doi sunt persona non-grata şi iese din discuţie orice viitoare colaborare", a precizat Marius Nicolae, managerul sportiv al FC Petrolul Ploieşti.

 

„Nu putea să existe alt final al acestui mult mediatizat caz Bokila, în condiţiile în care FC Petrolul şi-a îndeplinit toate condiţiile contractuale faţă de jucator. Pentru faptul că a lipsit nejustificat de la pregătiri, Jeremy Bokila se va supune sancţiunilor prevăzute în Regulamentul de Ordine Interioară al FC Petrolul Ploieşti. Acum are mult de recuperat si va trebui sa munceasca la antrenamente de doua ori mai mult decat colegii lui ca să recâştige un loc în echipa şi, totodată, respectul fanilor", a adăugat oficialul „galben-albaştrilor". (foto: Cristian Anghelescu, telegrama.ro)