Despartire de Mircea Rednic, negocieri cu Cosmin Contra

Publicat in Sport 28 Octombrie 2012 400 ori
Google+ WhatsApp
Despartire de Mircea Rednic, negocieri cu Cosmin Contra
Despartire de Mircea Rednic, negocieri cu Cosmin Contra

Colaborarea dintre FC Petrolul Ploieşti şi antrenorul Mircea Rednic s-a încheiat în mod oficial, tehnicianul dând curs unei oferte a clubului belgian Standard Liege. FC Petrolul Ploieşti îi mulţumeşte domnului Rednic pentru munca depusă în perioada petrecută la Ploieşti, urându-i mult succes la noua sa echipă.

 


Oficialii "galben-albaştrilor" au demarat tratativele cu Cosmin Contra, fostul mare internaţional fiind aşteptat să sosească, mâine seară, în România, pentru finalizarea negocierilor, urmând ca, de luni, să preia conducerea tehnică a echipei.  În vârstă de 36 de ani, Cosmin Contra a fost unul dintre cei mai importanţi fotbalişti români ai deceniului trecut, îmbrăcând, printre altele, tricoul unor echipe celebre, precum AC Milan sau Atletico Madrid. Ca antrenor, Contra a mai pregătit, în România, pe FC Timişoara, iar în ultima perioadă s-a aflat pe pe banca tehnică a formaţiei spaniole Fuenlabrada.

 


În altă ordine de idei, FC Petrolul Ploieşti le mulţumeşte suporterilor care au fost alături de echipa noastră şi au încurajat-o în deplasarea de la Braşov, aşteptându-i în număr cât mai mare şi la partida de marţi, pentru a o susţine în tentativa calificării în sferturile de finală ale Cupei României.

Ana-Maria este ploiesteanca, are 28 de ani, si este absolventa a Facultatii de Litere si Stiinte. Lucreaza in media online de peste 11 ani, fiind autor pe PH-online.ro din 2010. [email protected]

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.