Au echilibrat bilanțul

Publicat in Sport 24 Octombrie 2022 367 ori
Google+ WhatsApp
Au echilibrat bilanțul
Au echilibrat bilanțul

Baschetbalistii de la CSM Petrolul au echilibrat bilantul in Liga Nationala de Baschet. Ei au doua victorii si tot atatea infrangeri dupa patru etape disputate. Galben-albastrii au echilibrat balanta datorita victoriei, ,,la mustata”, obtinuta la CSM Targu-Mures. Trupa petrolista s-a impus, 87-86, dupa un final de joc electrizant.

Cu 6 secunde din meci ramase, principalul Mihai Popa a facut schema pe Misters care a fost faultat rapid pe repunerea ce a urmat time-out-ului, insa letonul a ratat ambele „libere” si i-a oferit lui Gajovic şansa de a o “intoarce ca la Ploiesti”! Din fericire, „veteranul” Mureşului a ratat şutul astfel ca ploiestenii s-au bucurat de un succes pe care puteau sa si-l adjudece mai devereme. Evident, gazdele au protestat la final spunand ca Gajovic a fost faultat, insa rezultatul de pe tabela a ramas in favoarea Petrolului.

Pentru CSM Petrolul Ploieşti au evoluat: Brkic (26 puncte, 2×3), Misters (21, 5×3), O. Popa Calotă (16, 2×3), Mitchell (12, 1×3), Milin (6), A. Ene (3, x3), Chiţu (2), B. Popa (1), K. Funderburk Jr. şi Aughburns. Brkic si colegii reusesc un succes important in lupta pentru primele cinci pozitii ale Conferintei A si pe terenul unei echipe care este aproape calificata la Turneul Final al Cupei Romaniei. În runda a 5-a, CSM Petrolul Ploieşti va juca cu CSM Târgu Jiu, meciul urmând să se joace sâmbătă, 29 noiembrie, de la ora 18.00, în Sala Olimpia.Sursa:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.