Va fi primul duel după ce s-au întâlnit la Ramatuelle

Publicat in Sport 14 Octombrie 2022 3737 ori
Google+ WhatsApp
Va fi primul duel după ce s-au întâlnit la Ramatuelle
Va fi primul duel după ce s-au întâlnit la Ramatuelle

Nicolae Constantin și Mirel Rădoi s-au întâlnit în această vară la Ramatuelle acolo unde Petrolul sărbătorea promovarea, iar fostul selecționer venea în calitate de invitat al conduceri resortului. Constantin și Rădoi, colegi la Licența Pro, au schimbat amabilități, au glumit, dar mâine seară e pe puncte! Ambele echipe sunt în criză astfel că fiecare își dorește victoria, însă pentru Petrolul nici un punct nu ar fi de colea!

Mâine, la Craiova, trupa petrolistă își dorește un rezultat pozitiv pentru a-și păstra poziția din imediata vecinătate a zonei de play-off, dar și pentru a mai liniști atmosfera după despărțirea de Tamaș. Universitatea lui Rădoi și Petrolul lui Constantin sunt vecine de clasament. Oltenii ocupă poziția a 6-a, cu 18 puncte, în vreme ploieștenii se află pe 7, cu 17 puncte, dar și cu un meci mai mult disputat. Principalul Nicu Constantin este convins că echipa poate face un meci bun chiar dacă a fost ”zguduită” de situația cu Tamaș.

Lotul Petrolului a ajuns astăzi în Bănie, după antrenamentul de dimineață, neavând în lot absențe cauzate de suspendări. Lipsește, în continuare, Manzala, nerefăcut după accidentarea suferită în meciul de Cupă. Partida de pe „Ion Oblemenco” va începe la ora 21.00 și va fi condusă de către o brigadă formată din Marcel Bârsan (București) – Radu Ghiguleac (București) și Marius Marchidanu (Brăila). Rezervă: Cristina Mariana Trandafir (București). Arbitru VAR: Bogdan Dumitrache (București). Arbitru AVAR: Stelian Slabu (Brașov). Observatori: Nicolae Grigorescu (Timișoara, pentru arbitraja) și Ioan Mironaș (Piatra Neamț, pentru organizare). Sursa:fcpetrolul.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.