Juniorii au găsit victoria, seniorii vor același lucru mâine seară!

Publicat in Sport 14 Octombrie 2022 376 ori
Google+ WhatsApp
Juniorii au găsit victoria, seniorii vor același lucru mâine seară!

CSM Petrolul Ploieşti caută primul succes stagional iar acesta poate veni, mâine seară, dacă va trece de CSM Miercurea Ciuc, grupare cu patru înfrângeri consecutive la activ, la fel ca și gruparea ploieșteană. Antrenorul principal Mihai Popa a declarat pentru siteul oficial al clubului că îi va aștepta un meci greu având în vedere că și ciucanii vor să scape de seria negativă:,,Ne-am pregătit bine în această săptămână şi suntem încrezători că putem să facem un joc bun, care să ne aducă prima victorie a sezonului. Nu trebuie, însă, să ne considerăm dinainte câştigători, pentru că ei vin după un meci strâns cu Sibiul, în care au fost aproape de victorie şi au o echipă ambiţioasă, cu jucători străini de calitate, ce pot face diferenţa în orice moment”, a declarat principalul Popa.

Antrenorul nu se poate baza mâine pe pivotul Mihailo Sekulovic, accidentat, şi pe cei trei juniori „U17” care participă în aceste zile la Turneul 1 al Conferinţei Sud a EYBL Cup, de la Hamburg: Codruţ Dinu, George Angelian şi Robert Pătraru. Aceștia împreună cu colegii lor au avut un start de apreciat în respectiva competiție. Băieţii pregătiţi de Ionuţ Ivan şi Robert Munteanu au trecut cu 63-49 de Academy Istanbul. Pentru CSM Petrolul au jucat: C. Dinu (21 puncte, 3x3), C. Manthopoulos (12, 1x3), G. Angelian (8 ), R. Pătraru (7), D. Raşoga (4, 1x3), R. Mihalache (4), R. Popa (3), R. Movileanu (2), A. Suciu (2), A. Velcea, D. Naum şi M. Oprea.

În această după-amiază tinerii baschetbaliști ai CSM-ului vor întâlni Balkan Botevgrad. În condițiile acestor absențe echipa ,,mare” poate miza și pe Andrei Ene, cel care a revenit la CSM după un an de pauză şi a prins câteva minute în deplasarea de la Rapid. Meciul de mâine va debuta la ora 18.00 și va fi arbitrat de o brigadă formată din Dragoş Nicolae, Matei Bănică şi Alexandru Nicolae, iar comisar din partea FRB va fi Mihai Caraion (Bucureşti). Accesul publicului în sală este liber. Sursa: csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.