Evoluție dezastruoasă în Cupa României!

Publicat in Sport 04 Octombrie 2022 399 ori
Google+ WhatsApp
Evoluție dezastruoasă în Cupa României!
Evoluție dezastruoasă în Cupa României!

Echipa de baschet masculin CSM Petrolul Ploiești își strică imaginea frumoasă construită sezonul trecut. Mai mult, pătează tradiția baschetului ploieștean care de-a lungul timpului, cel puțin în ultimul deceniu și poate chiar mai mult, nu a pățit asemenea rușini. Clubul municipal a ținut să găzduiască o grupă din faza Cupa României și a ajuns să piardă la diferențe prea mari, prea ca la țară! -28 de puncte cu Oradea și -38 de puncte cu FC Argeș!! Câte motive ai invoca, că sunt echipe mai valoaroase, cu loturi mai bune, mai complete, cu bugete de două, trei ori mai mari, nu ai cum să te prezinți în asemenea hal!

Managerul Ionuț Ivan și antrenorul Mihai Popa trebuie să coaguleze echipa, lotul, sunt câțiva jucători noi, dar nici să ajungi în asemenea posturi. Plus că unde este acel orgoliu, acea mândrie a baschetbalistului de a nu pierde în asemenea hal? De înțeles până la un anumit punct că jocul cu piteștenii nu mai avea miză, dar cum să pierzi la o asemenea diferență pe teren propriu?! Și atunci când joci meciuri amicale, de verificare, nu vrei “să ți-o furi” urât.

Nu te mai poți mobiliza ca la jocurile cu miză, dar nici să te calce adversarul în picioare și să-i deschizi drumul spre o calificare nesperată în faza următoare a competiției! Ai jucat cu U Cluj în startul sezonului Ligii Naționale și ai pierdut la zece puncte diferență. Un eșec decent în fața campioanei en-titre și nu ai ce să reproșezi pentru că există mai multe diferențe între Ploiești și Cluj, însă nici să pici în extrema cealaltă și să fii bătut ,,ca pe covoare”! Cei implicați în destinele clubului ar trebui sau poate au făcut o analiză pertinentă și nu o să mai permită să se întâmple astfel de situații. În joc nu este numai imaginea clubului ci și a lor ca manager, antrenor sau jucător și s-ar putea ca mai devreme sau mai târziu să le cauzeze! Sursa foto:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.