Încep primele emoții pentru secția de box

Publicat in Sport 29 Septembrie 2022 255 ori
Google+ WhatsApp
Încep primele emoții pentru secția de box

Doi dintre pugiliștii secției de box de la CSM Ploieşti, Fabian Stroe şi Ştefania Ţăndărescu, reprezintă în aceste zile România la Campionatul European de Juniori, ce se desfăşoară în Italia, la Montesilvano. Fabian Stroe debutează chiar astăzi urmând să boxeze, în limitele categoriei „48 kg”, cu polonezul Oskar Grodicki, dup[ cum anunță csmploiesti.ro. În cazul în care va câştiga, sportivul ploieștean îl va întâlni, în sferturile de finală ale „europenelor”, pe învingătorul meciului Peter Benedek (Ungaria) – Antonio Fortunato Marsala (Italia).

Debutantă la o astfel de competiție ca și colegul său, Ştefania Ţăndărescu boxează mâine şi o are ca adversară în primul tur al categoriei „46 kg” pe Taisia Pokusai (Ucraina). O victorie ar echivala cu o medalie, pentru că o propulsează pe sportiva clubului ploieștean în semifinalele categoriei, acolo unde ar urma să dea piept cu câştigătoarea întâlnirii Anna Maria Triyflli (Grecia) – Aysu Ismaiyilova (Azerbaidjan). Din păcate, o altă pugilistă ploieșteancă, Luciana Petrache, a pierdut chiar din primul tur al competiției fiind învinsă de britanica Alice Pumphrey, în limitele categoriei ,,50 kg”.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.