Vizitiu a fost activa la ,,evenimentul Elisei’’

Publicat in Sport 19 August 2022 394 ori
Google+ WhatsApp
Vizitiu a fost activa la ,,evenimentul Elisei’’
Vizitiu a fost activa la ,,evenimentul Elisei’’

Cea mai galonata handbalista de la Activ Prahova Ploiești, Patricia Vizitiu, a fost prezenta, in aceasta saptamana, la meciul de retragere a fostei extreme a nationalei Romaniei, Valentina Ardean Elisei. Evenimentul a avut loc la Bistrița, iar Patricia, alaturi de Valentina, au jucat un meci demonstrativ impreuna cu alte glorii ale handbalului feminin romanesc, evenimentul fiind plin de emotii pentru Vali Elisei, dar si pentru invitatele sale.

Ardean-Elisei merita un asemenea eveniment avand in vedere ce palmares are: dublă medaliată la mondiale cu echipa națională (locul 2 în 2005 și locul 3 în 2015), medaliată cu bronz la europenele din 2010, campioană europeană de tineret în 2000, de 7 ori campioană a României, câștigătoare a Cupei Challenge (2002), Cupei Cupelor (2007) și a Cupei EHF (2018).

Avand in vedere evenimentul deosebit, conducerea Activului i-a permis handbalistei sa lipseasca de la primele teste ale presezonului. Pe 16 august, Activ a jucat la CSM Galati si a pierdut la doar doua goluri diferenta, iar pe 17 august trupa antrenata de Dragos Dobrescu s-a testat cu Dacia Braila 2, iar formatia prahoveana s-a impus. Pentru Mara Arvatu si colegele sale urmeaza o noua intalnire pe parchet, luni, 21 august, de la ora 18.00, la Mioveni, echipa locala urmand sa-si prezinte lotul cu aceasta ocazie.Sursa foto:facebook/gloria bistrita

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.