Tradiția ,,de zi” trebuie să continue și pe seară

Publicat in Sport 18 August 2022 555 ori
Google+ WhatsApp
Tradiția ,,de zi” trebuie să continue și pe seară
Tradiția ,,de zi” trebuie să continue și pe seară

Arena din Târgu-Jiu reprezintă o locație favorabilă Petrolului din punct de vedere al rezultatelor. Trupa ploieșteană a plecat, de fiecare dată, neînvinsă de pe ,,Tudor Vladimirescu”. Însă toate jocurile disputate de Petrolul acolo s-au desfășurat la lumina zilei. De data aceasta, gruparea petrolistă va juca pentru prima oară la lumina reflectoarelor. U Craiova 1948-Petrolul Ploiești se va disputa mâine, de la ora 21.00, pe arena gorjeană.

Înfruntarea a fost prefațată, cu ocazia unei conferințe de presă organizată la stadionul ,,Ilie Oană, de antrenorul principal Nicolae Constantin și de portarul Octavian Vâlceanu. Antrenorul Petrolului a declarat, printre altele, că fotbaliștii săi trebuie să elimine total euforia succesului cu Rapid și să fie cu mintea doar la înfruntarea cu oltenii. La rândul lui, portarul titular a spus că a reușit, de-a lungul timpului, să țină poarta intactă 4 meciuri și 80 de minute!

Nicu Constantin:,,Craiova joaca, la acest moment, un fotbal foarte bun si datorita antrenorului ei. Ne asteapta o deplasare lungă, grea, dar imi doresc din tot sufletul sa ne intoarcem cu un rezultat pozitiv. Ei sunt favoriti datorita jocului pe care il au, golgeterul campionatului este atacantul lor central, deci o echipa bine articulate, dar vrem sa ne ridicam la nivelul lor sis a ne intoarcem cu punct sau puncte. Craiova este mai periculoasa decat Rapidul si pentru mine aceasta Craiova este cea adevarata. Ramanem cu ce a fost frumos in disputa cu Rapid, insa acum in mintea lor trebuie sa fie doar la jocul cu Craiova. Am purtat toata saptamana discutii cu baietii si vreau sa cred ca au inteles.”

Tavi Vâlceanu:,,Avem trei rezultate pozitive si vrem sa continuam aceasta serie. Vom avea un meci greu, cu o echipa care produce un fotbal de calitate, suntem constienti de calitatea echipei, dar avem armele necesare sa contracaram jocul lor. Este clar ca trebuie sa uitam meciul cu Rapid si sa ne concentram total pe jocul cu olteni. Poate fi un avantaj faptul ca jucam pe teren neutru, asa cum a fost si la Medias, dar in fotbal se poate intampla orice.”

În cadrul conferinței, antrenorul Nicu Constantin a mai spus că francezul Manzala are șanse bune să semneze cu Petrolul, dar doar dacă va trece de vizita medicală, și că sunt șanse ca și Diarra să revină la antrenamente. U Craiova 1948-Petrolul va fi condus de o brigadă de arbitri formată din centralul Marcel Bîrsan(București), ajutat de tușierii Mircea Grigoriu(Bucureşti) și Marius Marica(Bistriţa Năsăud). Arbitru VAR: Radu Petrescu(Bucureşti), arbitru AVAR: Petruța Iugulescu(Buftea - Ilfov). Rezervă de arbitru: Szabolcs Kovacs(Carei - Satu Mare). Sursa foto:fcpetrolul.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.