Ștafete campioane și barem de Mondiale!

Publicat in Sport 28 Iunie 2022 246 ori
Google+ WhatsApp
Ștafete campioane și barem de Mondiale!

CSM Ploiești are două ștafete campioane la 4×100 metri şi 4×400 metri. Performanțele au fost realizate la Campionatele Naţionale în aer liber şi probe combinate rezervate seniorilor şi tineretului (U23), desfășurate, recent, la Craiova. Prima ștafetă campioană a fost cea de de seniori în componența: Petre Rezmiveş, Cristian Roiban, Alexandru Zatic, Alexandru Geamănu. Cea de-a doua s-a impus, la tineret, în formula: Alexandru Geamănu, Robert Marinescu, Florin Nica şi Mihăiţă Neagu.

Lotul antrenat de Augustin Iancu și Robert Munteanu a mai obținut două prezențe pe podium prin Cristian Roiban, care a fost al 2-lea la tineret şi al 3-lea la seniori în proba de 100 metri plat, tot el cucerind bronzul la tineret în proba de 200 metri.

Și atleţii de la Clubul Sportiv Școlar s-au remarcat la competiția din Bănie. Juniorul Andrei Niculiță(CSS Ploiești/CSM București) a cucerit medalia de bronz în proba de 400 metri cu timpul de 47.22 sec. Cu acest timp Niculiță a făcut și baremul pentru Campionatul Mondial U 20 care se va desfășura la Cali - Columbia! Tot un bronz, la tineret, a mai fost adjudecat de CSS Ploiești cu ștafeta 4 x 400 m.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.