Cei de la nataţie au făcut senzaţie!

Publicat in Sport 27 Iunie 2022 314 ori
Google+ WhatsApp
Cei de la nataţie au făcut senzaţie!

În săptamâna în care David Popovici făcea senzaţie în bazinul din Ungaria, la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște, înotătorii de la CSM Ploieşti reuşeau cea mai tare participare a clubului la un campionat national! Zece sportivi ai secţiei de nataţie a CSM-ului au concurat, în perioada 22-26 iunie, la Campionatul Naţional de înot în bazin de 50 m pentru cadeţi (12-14 ani). Bilanţul realizat a fost unul deosebit: şase titluri de campioni naţionali, opt titluri de vicecampioni şi cinci medalii de bronz obţinute!

Performera delegaţiei ploieștene a fost Briana Păun (13 ani), care a obţinut cinci titluri de campioană naţională, trei de vicecampioană şi dou[ medalii de bronz! Un titlu de campion naţional a obţinut şi Luca Marinescu (12 ani), în proba de 400 metri liber, în care a reuşit să stabilească un nou record naţional, cu timpul de 4:26:81 minute! La această performanţă, el a adăugat un titlu de vicecampion şi două medalii de bronz.

Cei zece sportivi înscrişi în concurs de Tamara Costache şi Ciprian Toma au fost: Briana Păun, Erika Fortu, Teodora Radu şi Denisa Păunescu (fete, 13 ani), Teodora Roman şi Alexandra Constantin (fete, 12 ani), Octavian Lupu (băieţi, 14 ani), Darius Radu şi Fabian Păun (băieţi, 13 ani) şi Luca Marinescu (băieţi, 12 ani). Sursa: csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.