Palatul Culturii s-a transformat în "Palatul Bucuriei şi Distracţiei"!

Publicat in Sport 16 Mai 2022 275 ori
Google+ WhatsApp
Palatul Culturii s-a transformat în "Palatul Bucuriei şi Distracţiei"!

Suporterii, jucătorii și conducătorii Petrolului s-au reunit la Palatul Culturii pentru a se bucura de revenirea în ''A"! Haita a revenit de la Slobozia acolo unde punctul obținut a însemnat locul 1 în Liga 2! Ultimul joc rămâne, mai ales, în memoria puștanilor Mihnea Rădulescu (născut 2005), Albert Dima (2005), Mario Ioniță (2007) și Cătălin Tolea (2003) care, cu această ocazie, au debutat în eșalonul secund! 

Lotul şi-a făcut apariția în oraș în uralele sutelor de ploieșteni veniți să-i felicite pe Vali Țicu și colegii săi.Copii, tinere singure sau însoțite de părinți, adulții cu cei mici și nu numai, îmbrăcați în galben și albastru, cu toții au cântat și s-au bucurat de atmosfera creată în centrul orașului. Bucuria de la palat a fost amplificată de faptul că echipa a fost premiată oficial cu titlul de ,,campioana Ligii a 2-a" ediția 2022. Oficiali de la Federaţia Română de Fotbal au venit la Ploieşti cu trofeul şi medaliile pe care le-au oferit campionilor. Sory Diarra a spus că-i iubește pe petroliști, iar Eugeniu Cebotaru a spus că poartă la gât cea mai grea medalie, cea de campion!

Claudiu Tudor i-a invitat la acest eveniment și pe Chiriță, Lambru, Catană, Frîncu, Marinică, Dumitrescu, Stănescu, Gheorghe, Nae, Vintilă, Iancu, o parte din cei care au repornit Petrolul în Liga a 4-a şi care au vrut şi au putut să fie prezenţi. Ei au primit încă o dată recunoştinţa publicului fiind aplaudaţi călduros. Actualii petrolişti au purtat tricouri pe care scria ,,Adio Serie B" şi ,,Împreună în Liga 1", iar oficializarea campioanei la Liga 2 a coincis cu aceaşi situaţie la Liga 1 acolo unde CFR Cluj a strâns "o mână" de titluri!

 

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.