Cursuri pentru antrenarea fetelor!

Publicat in Sport 27 Ianuarie 2022 510 ori
Google+ WhatsApp
Cursuri pentru antrenarea fetelor!
Cursuri pentru antrenarea fetelor!

Federația Română de Fotbal, prin departamentul GROW și Academia Națională de Fotbal, organizează în luna februarie un workshop dedicat antrenorilor și antrenoarelor din fotbalul feminin. Cursul se va desfășura în format fizic, la București, în zilele de 11 și 12 februarie, și va fi ținut de experți UEFA și reprezentanți ai Școlii Federale de Antrenori.

Evenimentul este organizat exclusiv pentru antrenorii și antrenoarele de la cluburile de fotbal feminin (sau cu secții de fotbal feminin) din cele 3 ligi din România sau de la cluburile de copii și juniori cu activitate în fotbalul feminin.

Printre temele discutate se numără cele despre dezvoltarea fotbalului feminin pe vârste, tranziția de la juniorat către fotbalul de elită, dar și comunicare și leadership în fotbalul feminin. Înscrierile au loc până pe data de 7 februarie, prin formularul disponibil AICI.

Participarea este gratuită. Numărul de participanți este limitat însă la 30, maximum un participant din partea fiecărui club de fotbal feminin. Toate detaliile cursului sunt disponibile și pe site-ul ANF. Sursa:frf.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.