Momente foarte grele pentru boxerii de la CSM Ploiești!

Publicat in Sport 20 Ianuarie 2022 385 ori
Google+ WhatsApp
Momente foarte grele pentru boxerii de la CSM Ploiești!

Boxerii de la CSM Ploiești trec prin clipe grele! Asta pentru că timp de 11 zile ei trebuie să îndure cantonamentul de iarnă. Stagiul de pregătire se desfășoară în localitatea prahoveană Cornu. Acolo sunt prezente și numele "grele" ale lotului: fraţii George și Iulian Dumitrescu, Marian Ghinoiu, dar și Livia Botica şi Geanina Bănică. Antrenorii Titi Tudor și Adrian Pârlogea le-au pregătit boxerilor câte două antrenamente zilnice.

Primul este axat pe partea fizică iar Ghinoiu şi colegii săi au credinţa că vor răzbate alergările lungi şi pantele având în vedere că vor trece pe la Mânăstirea Cornu, dar şi pe la Crucea Eroilor, aflată la aproximativ 1000 metri altitudine. Cel de după amiază este dedicat pregătirii specifice boxului: reprize la saci, box cu umbra și la mânuși. Lotul CSM-ului se află cantonat la hotelul ,,Sport", din Cornu, o locaţie tradiţională a pugilismului ploieştean şi unde secţia de box a clubului municipal a revenit după o pauză de doi ani de zile.

Recent, tot la Cornu, s-au pregătit și handbalistele de la Activ Pravova Ploiești care la finele acestei săptămâni vor relua meciurile campionatul Diviziei A. În schimb, pugiliştii CSM-ului vor auzi primul gong oficial luna viitoare. La mijlocul lui februarie se va desfășura, cel mai probabil la Brașov, Cupa României la box feminin urmat de Campionat Național Under 22 dedicat băieților.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.