A obţinut unanimitatea tuturor:campion naţional de juniori!

Publicat in Sport 22 Noiembrie 2021 238 ori
Google+ WhatsApp
A obţinut unanimitatea tuturor:campion naţional de juniori!
A obţinut unanimitatea tuturor:campion naţional de juniori!

Un pugilist al maestrului emerit Titi Tudor a produs surpriza la Brăila. Cosmin Bănică nu era considerat, de către specialişti, favorit la primul loc mai ales că era prima lui competiţie la acest nivel. Numai că Bănică s-a ambiţionat și a devenit campion naţional de juniori la categoria de greutate „50 kg”! Boxerul legitimat la CSM Ploieşti a depășit așteptările antrenorilor săi și nu numai depăşindu-și cei trei adversari întâlniţi cu decizii unanime! În finală a venit rândul slătineanului Dimitrios Udrea să recunoască superioritatea sportivului prahovean. În „sferturi”, Cosmin a trecut de Alexandru Mateiu (CS Petrolul), iar în semifinale l-a învins pe Alexandru Potârniche (CSM Oneşti).

Antrenorul coordonator al secţiei de box a clubului, Titi Tudor, a declarat că pugilistul său a avut multă siguranță în ring, dar și dăruire:,,E un băiat care a muncit mult să ajungă aici, a tras să fie în categorie, ceea ce nu e uşor, pentru că stai în tensiune toată săptămâna, faci antrenamente, apoi faci cântarul şi dacă nu eşti ok treci iar la antrenament. Iar aceste sacrificii cred că ar trebui apreciate mai mult de toată lumea! E o performanţă de care sunt mândru, pentru că n-am avut meciuri de verificare şi a fost greu să ne pregătim de competiţiile oficiale. Mi-a rupt mâinile muncind la antrenamente şi nu îmi pare rău!”, a declarat maestrul pentru csmploiesti.ro

Ceilalţi doi reprezentanţi ai CSM Ploieşti prezenţi la Brăila, Mihai Ceocea şi Daniel Gherghe, au pierdut în optimile de finală ale categoriei „57 kg”. Nici cei patru boxeri de la CS Petrolul, asistaţi din colţul ringului de maestrul emerit Leontin Sandu, nu şi-au putut depăşi statutul de debutanţi fiind învinşi încă de la primele lupte. Boxul ploieștean nu are timp să respire prea mult deoarece pentru cele două cluburi, CSM și Petrolul, urmează Finala Campionatului Național de Seniori care se va disputa, la Târgu-Mureș, în perioada 23-28 noiembrie.

 

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.