Trofeul campionului oferit de un asistent medical-șef!

Publicat in Sport 25 Octombrie 2021 317 ori
Google+ WhatsApp

Florin Dumitrescu, asistent medical şef al secţiei Covid din cadrul Spitalul de Boli Infecţioase Ploieşti, este cel care a oferit trofeul campionului bulgarului Radostin Ivanov cel care a câștigat, împreună cu iapa Belezza Fox, „Marele Premiu Jockey Club, oferit cu ocazia centenarului naşterii Majestăţii Sale Regelui Mihai I al României” şi organizată de CSM Ploieşti în parteneriat cu Jockey Club Român.

Festivitatea de premiere a principalei curse a mai fost onorată de Tudor Roşca, vicepreşedintele Jockey Club Român, care l-a premiat pe ocupantul poziţiei secunde, jockeul Mircea Chirchiboi conducând iapa Storm Athena, şi de către viceprimarul Municipiului Ploieşti, Dan Nicodim, împreună cu o tânără pasionată de lumea cailor, Sofia Urs, care l-au premiat pe Ismail Mustafa, jockeul ce a condus calul de pe locul al 3-lea, Eller Brook.

În cadrul reuniunii au avut loc şi două curse demonstrative de trap, în care s-au impus Incroyable de Bry (driver Marga Niţă) şi Brigitta Gold BD (driver Sorin Mocanu), precum şi două curse de calificare de galop, la care au participat iepele Rayssa şi Megan şi armăsarii Magnum şi Lorenzo. A fost pentru prima dată de la redeschiderea Hipodromului Ploiești când caii de la Herghelia Cislău au concurat în două curse sub atenta supraveghere a deținătorului Stud Book-ului (Jockey Club Român). Calificarea cailor Pursânge Englez de trei ani s-a realizat prin două curse cu plecare din starting gate, ceea ce a reprezentat o nouă premieră. Sursa: csmploiesti.ro si galop.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.