Cursa ce va marca 100 de ani

Publicat in Sport 22 Octombrie 2021 504 ori
Google+ WhatsApp
Cursa ce va marca 100 de ani
Cursa ce va marca 100 de ani

Duminică, 24 octombrie, începând cu ora 10.00, Hipodromul Ploieşti va fi gazda unei noi reuniuni hipice, a cărei principal eveniment este cursa de galop dotată cu „Marele Premiu Jockey Club, oferit cu ocazia centenarului naşterii Majestăţii Sale Regelui Mihai I al României”! Programată la ora 11.40, întrecerea are la start cinci cai pur sânge englez şi este organizată de CSM Ploieşti în parteneriat cu Jockey Club Român.

Cursa va marca împlinirea a 100 de ani de la naşterea Majestăţii Sale Regelui Mihai I al României, fostul suveran venind pe lume pe 25 octombrie 1921, la Sinaia. Reuniunea debutează la ora 10.00, iar programul zilei mai cuprinde două curse de calificare pentru caii tineri de la Herghelia Cislău, precum şi curse demonstrative cu sulky.

Spectatorii vor putea fi prezenţi la eveniment în condiţiile impuse de reglementările legale în vigoare, care permit accesul:

– persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

– persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.

Dovada îndeplinirii uneia dintre condițiile de acces se prezintă la achiziționarea biletului, care costă 5 lei. Pe durata evenimentului este obligatorie purtarea măștii de protecție.Sursa:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.