Victorie marcă înregistrată

Publicat in Sport 20 Octombrie 2021 263 ori
Google+ WhatsApp
Victorie marcă înregistrată
Victorie marcă înregistrată

Pugilista Livia Maria Botica are un stil marcă înregistrată în disputele din România. Sportiva de 17 ani şi-a învins adversarele înainte de limită. Acest stil îl promovează și la Campionatul European de Box pentru Tineret de la Budva (Muntenegru). Sportiva antrenată de Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea a câştigat prin RSC(Referee Stop Contest) în prima rundă meciul cu poloneza Maria Pepek asigurându-și o medalie la acest Campionat European.

Livia a început lupta ezitant primind chiar şi un avertisment din partea arbitrului de ring pentru ţinere, dar a revenit apoi cu o serie de croşee care au făcut ca poloneza să fie numărată în nu mai puţin de trei rânduri. Ultima oară, decisiv, chiar pe gongul de final al primei runde!

În semifinale, sportiva legitimată la CSM Ploiești o va înfrunta, joi, pe reprezentanta Rusiei, Maria Proskunova, care a stat în primul tur. În cealaltă semifinală se întâlnesc Senanur Kocaoglu (Turcia) şi Raisa Piskun (Ucraina).Sursa:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.