Întrebare de baraj

Publicat in Sport 12 Octombrie 2021 232 ori
Google+ WhatsApp
Întrebare de baraj
Întrebare de baraj

Rădoi, de ce ai acceptat un astfel de contract şi nu ai refuzat din start? Normal era să rămâi la naţionala de tineret şi să închei odată cu prezenţa la Olimpiadă. Însă n-ai ţinut cont că naționala de seniori poate fi o sarcină prea mare pentru tine și ai semnat imediat. O semnătură care se termină când le este lumea mai dragă fotbaliştilor. Adică duci naționala la baraj și acolo te oprești ,, pentru că de ce"? O mare vină o poartă şi conducerea FRF care nu a avut grijă să nu se ajungă la aşa ceva. După victoria României împotriva Armeniei, selecționerul Rădoi a anunțat la conferința de presă că va pleca după meciurile cu Islanda și Liechtenstein!?! Semnele de exclamaţie sunt puţine faţă de situaţia în sine, dar ... aşa clasă politică, aşa clasă fotbalistică!

"În momentul de faţă ar trebuie să vorbim despre partidele rămase şi nu despre situaţia mea. Nu încerc să pun presiune pe conducerea federaţiei să vină cu vreun contract. Şi dacă s-ar prelungi, ar fi cu acordul meu. Dar în momentul de faţă nu vreau să creăm un alt subiect. Oricine, din luna noiembrie încolo, poate fi în faţa dumneavoastră, aşa că orice este posibil. Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să-şi găsească antrenor. Indiferent ce se întâmplă. Şi dacă vom fi pe primul loc, eu nu voi mai fi, am spus foarte clar. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea, echipa naţională rămâne în continuare, să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră", a declarat Rădoi.

Antrenorul Rădoi, cel care are în palmares o semifinală de EURO 2019 cu naţionala de tineret şi calificarea la Jocurile Olimpice, a mai spus că pentru el prezenţa la baraj nu ar avea o însemnătate aparte:''Pentru mine nu ar însemna foarte mult o calificare la baraj, ar însemna pentru echipa naţională şi pentru băieţi. Gândurile nu mi le-am schimbat, cred că trebuie să vorbim despre meciurile echipei naţionale şi nu despre mine. Eu vreau să câştigăm cele două meciuri şi apoi vom vedea ce va fi, contractul meu se termină în luna noiembrie." România ocupă locul secund în clasament, cu 13 puncte, iar ultimele meciuri din grupă le va disputa luna viitoare când va juca acasă cu Islanda (11 noiembrie) şi în deplasare cu Liechtenstein (14 noiembrie).

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.