Cel mai mic fundas da asigurari

Publicat in Sport 16 Septembrie 2021 395 ori
Google+ WhatsApp
Cel mai mic fundas da asigurari
Cel mai mic fundas da asigurari

Manolache este cel mai mic fundaş central din lotul Petrolului. Apărătorul are o înălţime de doar 1.77 şi spune că echilibrează acest deficit prin plasament şi rapiditate. ,,Manolo" şi antrenorul principal, Nae Constantin, au prefaţat, astăzi, întâlnirea de mâine, de pe teren propriu, cu Ripensia Timişoara. Micuţul fundaş recunoaşte că mai are de lucrat la concentrarea din timpul jocului şi dă asigurări că apărarea petrolistă nu va fi învinsă.  

Antrenorul Petrolului susţine că meciul cu timişorenii va fi câştigat dacă jucătorii săi nu vor face greşeli decisive. El a dezvăluit că a avut o discuție mai amplă cu căpitanul echipei, Vali Țicu, după ce acesta a revenit de la echipa națională de tineret.

Antoniu Manolache:„Este important pentru noi că nu am primit decât un gol, iar acest lucru ne dă încredere. Dacă suntem bine organizați în defensivă, atunci 100% o să și înscriem. Este adevarat ca sunt un fundas atipic deoarece am o inaltime de doar 1.77-1.78 metri, insa compensez printr-un timeing bun si plasament. Trebuie sa mai lucrez la concentrare deoarece am momente in joc cand mai gresesc. Prin munca si atentie voi reusi sa elimin aceste erori."

Nicolae Constantin:„Eu, ca antrenor, nu am ce se le reproșez, pentru că se pregătesc foarte bine și cred că și la jocuri s-au prezentat bine din punct de vedere al concentrării. Sunt convins că vor fi la fel și în continuare și este foarte important ca mâine să nu facem greșeli mari. Dacă nu vom comite erori decisive, atunci eu spun că o să câștigăm cele trei puncte. Am avut o discutie cu Ticu deoarece am fost nemultumit de jocul sau de la Slobozia. I-am spus ca va merge, in continuare, la echipa nationala daca va avea evolutii bune la echipa de club, nu invers. La el nu trebuie sa intervina automultumirea, trebuie sa fie concentrat tot timpul."

„Găzarii” sunt în cantonament, iar staff-ul tehnic nu va miza, în continuare, pe mai vechii indisponibili Bart Meijers, Mihai Nițescu și Nicolai Cebotari. Partida de mâine va începe la ora 16.00 și va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Vasile Buzea (Buftea) – Adrian Popescu (Craiova) și Răzvan Mihai Dobre (Șotânga – Dâmbovița). Arbitru de rezervă va fi Mihai Motan (Târgoviște), iar ca observatori au fost delegați Liviu Seceanu (Galați) și Adrian Petre (Buzău).

Biletele pentru această întâlnire sunt disponibile şi mâine între 09.00-16.00, dar și on-line, pe www.entertix.ro. Accesul pe stadion este permis persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2 (cu prezentarea documentelor medicale doveditoare). Minorii sunt exceptați de la obligativitatea testării! Începând cu ora 13.00, la stadionul „Ilie Oană”, la intrarea spre Tribuna II și în zona casei de bilete, vor fi organizate două puncte de testare rapidă. Prețul unui test va fi de 20 lei.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.