Au primit avertisment înaintea jocului!

Publicat in Sport 27 August 2021 902 ori
Google+ WhatsApp
Au primit avertisment înaintea jocului!
Au primit avertisment înaintea jocului!

Antrenorul Petrolului, Nae Constantin, și-a avertizat jucătorii toată săptămâna în privinţa meciului cu Dacia Unirea Brăila. El le-a transmis băieţilor să nu trateze jocul ușor deoarece i-ar putea costa acest lucru, iar regretele vor fi tardive. Petroliștii trebuie să-și prelungească invincibilitatea pe teren propriu, unde au procentaj maxim. Au toata deschiderea în faţa formației antrenate de Florentin Petre cea care a adunat două puncte în acest star de sezon.

Nicolae Constantin:''La prima vedere poate că pare un meci facil, dacă ne uităm la poziția din clasament a adversarilor, însă, imediat după ce s-a terminat partida de la Târgu Jiu, am început discuțiile cu jucătorii mei și le-am cerut să nu trateze întâlnirea ca fiind una ușoară, pentru că asta s-ar putea să ne coste și n-aș vrea să regretăm după. Am avut o săptămână în care ne-am pregătit bine, îi văd pe băieți că sunt concentrați și sunt sigur că la ora meciului vom reuși să aliniem o echipă care să ne permită să câștigăm. Avem un grup bun, serios, iar mulți dintre jucători au fost aici și sezonul trecut și cred că au învățat din greșelile de atunci, pe care sper să nu le repetăm.”

Petrolul nu se va baza, contra Brăilei, pe Meijers, Vajushi, Nițescu și Cebotari, cu toții având probleme de natură medicală. Revine, în schimb, după suspendarea de o etapă, fundașul Pârvulescu. La Petrolul a revenit, după doi ani, mijlocaşul Marius Chindriş, iar atacantul Senad Jarovic, 23 de ani, 1.95 m, german cu cetățenie bosniacă este la prima aventură în România. Ambii au semnat pe doi ani, iar principalul petrolist l-a caracterizat pe vârful cu alură de baschetbalist:''Este un jucator cu fizic bun si are destula tehnica avand in vedere inaltimea sa. Este un atacant de careu, speram sa fie omul care ne lipseste, marcatorul acela care sa ne bage mingea in poarta cat mai des. De apreciat la el si faptul ca are pregatire fizica deoarece s-a antrenat cu echipa a doua a Borussiei Monchengladbach. Este important sa vina jucatori pe care sa mizam imediat, nu sa-i astepti pana ajung cu pregatirea la zi si apoi se accidenteaza."

Partida de mâine va începe la ora 15.30, biletele fiind disponibile la casa stadionului „Ilie Oană”, și on-line pe www.entertix.ro. Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Sergiu Mavriche (Bacău) – Ionuș Erchian (Medgidia) și Marian Carson (Constanța). Arbitru de rezervă va fi Ana Maria Terteleac (Berceni, Ilfov), iar ca observatori au fost delegați Gheorghe Mihalache (Buzău) și Lucian Cîrjă (Constanța).

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.