De la truse medicale la pensii "speciale"

Publicat in Sport 09 August 2021 613 ori
Google+ WhatsApp
De la truse medicale la pensii "speciale"
De la truse medicale la pensii "speciale"

În urma Adunării Generale a AJF Prahova din 6 august 2021, Silviu Crângașu a fost reconfirmat ca președinte al Asociației Județene, fiind votat în unanimitate pentru al cincelea mandat consecutiv. Votul de încredere al cluburilor județene în vechiul și nou președinte trebuie să aibă și reversul medaliei. Adică cu ce mai ajută forul fotbalistic echipele prahovene. În cadrul ședinței de la hotel Best, conducerea AJF-ului a anunțat trei proiecte de sprijin pentru acestea dintre care unul a fost, deja, pus în practică.

Toate cluburile au fost dotate, de sponsorul tehnic Decathlon, cu mingi de joc Kipsta. Aceasta va deveni mingea oficială în campionatul Franței începând cu sezonul viitor. Mai mult, fiecare club va avea un card pe baza căruia va putea beneficia de reduceri de 30-40 la sută, iar la finalul sezonului toate laureatele, indiferent de nivel, vor fi premiate de către Decathlon. AJF Prahova și-a mai propus ca în viitorul apropiat să doteze fiecare club cu trusă medicală, dar și ca fiecare jucător să aibă o pensie după încheierea carierei. Această ultima variantă va fi trimisă la Ministerul Tineretului și Sportului, dar și la Ministerul Muncii, pentru a fi dezbătută și pusă în practică.

Față de precedentele mandate, președintele Crângașu mai are un ajutor pe lângă veteranul Teodor Negoiță. Este vorba despre avocatul Cătălin Popescu care a fost ales ca al doilea vicepreședinte al asociației. Totodată, membrii afiliați au ales pentru un mandat de patru ani următoarea componență a Comitetului Executiv:

Președinte: Silviu Cringașu

Vicepreședinți: Cătălin Popescu și Teodor Negoiță

Președintele comisiei de arbitri: Marian Deaconu

Reprezentant Liga A Prahova: Nicolae Vereu

Reprezentanți Superliga B Prahova: Vladimir Nica și Alexandru Talianu

Reprezentant Liga B: Marius Mănăloiu

Reprezentant echipe de copii și juniori: Cristinel Damian

Adunarea a avut și câteva momente festive, o serie de reprezentanți ai membrilor afiliați primind diploma de excelență pentru ”deceniile” petrecute în fenomenul fotbalistic amator prahovean, unul care, a repornit cu 18 echipe la start. Iată rezultatele primei runde:

Athletic United - Teleajen Văleni 0-0

Tinerețea Izvoarele - CS Cornu 1-3

CSC Berceni - Petrolul 95 Ploiești 1-1

FC Bănești - Petrolistul Boldești 3-2

CS Brazi - Unirea Urlați 1-1

CSO Băicoi - Tricolorul Breaza 1-5

Voința Vărbilău - CS Păulești 0-1

AS Strejnic - AFC Brebu 2-4

CS Mănești - CSC Măneciu 9-0

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.