Și-au dublat titlurile în perspectiva Campionatului Mondial

Publicat in Sport 02 August 2021 325 ori
Google+ WhatsApp
Și-au dublat titlurile în perspectiva Campionatului Mondial
Și-au dublat titlurile în perspectiva Campionatului Mondial

Boxerii Marian Ghinoiu şi Iulian Dumitrescu și-au dublat postura de campioni naționali de tineret. Ei au devenit iarăși cei mai buni în urma competiției găzduite de Brăila. Cei doi sportivi pregătiţi de Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea au repetat evoluţiile bune din luna februarie, atunci când, tot în oraşul de la Dunăre, se impuneau în Cupa României. Ghinoiu, categoria 51 de kilograme, a avut decizie în unanimitate, 5-0, în finala cu pugilistul Farului Constanţa, Husein Erson.

Acesta este un "client" mai vechi al boxerului de la CSM Ploiești având în vedere că l-a bătut și în finala de anul trecut. Colegul său de la 75 de kilograme, Iulian Dumitrescu, a stârnit aplauze în sală. În ultimul act al competiţiei el a reuşit un croşeu devastator în prima repriză a meciului cu George Borugă, de la SCM Bacău. Situația l-a determinat pe arbitrul de ring să oprească jocul! Față de obișnuitele medalii și diplome, de data aceasta Marian, Iulian și ceilalți campioni au primit, din partea organizatorilor, mânuși, genți și bandaje.

La întrecerea brăileană, CSM Ploieşti a mai fost reprezentat de Georgian Călin, (63.5 kg) – eliminat în “sferturi”, Leonard Badea (67 kg) – eliminat în “optimi” şi Cosmin Bănică – retras din cauza unor probleme medicale. După aceste noi performanțe, Ghinoiu și Dumitrescu au câteva zile libere apoi se vor întoarce la lotul național de tineret pentru a pregăti Campionatele Mondiale din luna octombrie.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.