Permisiune pentru scut si marci

Publicat in Sport 29 Iulie 2021 743 ori
Google+ WhatsApp
Permisiune pentru scut si marci

ACS Petrolul 52 Ploiesti a venit, astazi, la Consiliul Local Ploiesti pentru a cere permisiunea de a folosi scutul si marcile pana cand asocierea va fi gata. De la club au fost Mircea Dridea, Octavian Grigore, vicepresedinte, Claudiu Tudor, director sportiv, Ion Cojocaru, Eduard Opaschi si Bogdan Paun, membrii AGA. Acesta din urma a purtat discutiile cu primarul Andrei Volosevici, dar si cu consilierii locali Alexandru Stefan(Prahova in Actiune), Valentin Marcu(PNL), Dragos Machitescu(PNL) si Gheorghe Sarbu(PNL).

Paun, care face parte si din Asocitia Diaspora Galben-Albastra, a anuntat oficialitatile orasului ca reprezentantii lor nu se pot prezenta la licitatia marcilor din 30 iulie deoarece clubul nu indeplineste cerintele din caietul de sarcini. Oficialii clubului isi doresc o hotarare legala prin care sa se permita, pe durata procedurilor de asociere, folosirea marcilor si a scutului incepand chiar de la primul meci oficial, cel de sambata, cu Politehnica Iasi.

Primarul Volosevici a venit mai tarziu la discutii tocmai pentru ca cele doua parti sa discute si sa se inteleaga asupra problemelor. Edilul Ploiestiului a precizat ca pentru binele clubului se poate lucra si noaptea la primarie numai sa se ajunga odata la o intelegere privind asocierea:,,Voi cere Consiliului Local ca, printr-un proiect de hotarare, sa puteti sa folositi marcile pentru ca nu sunt ale lui Volosevici, Machitescu, Marcu sau a nu stiu cui. Ele apartin tuturor celor 233.000 de ploiesteni." Sub indemnul primarului "hai ca avem mult de treaba", oficialii petrolisti si consilierii locali trebuie sa formeze o singura echipa care sa puna la punct, repede si bine, detaliile asocierii si noua organigrama a clubului.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.