Două jocuri pe ,,Ilie Oană"

Publicat in Sport 06 Aprilie 2021 Actualizat: 06 Aprilie 2021 651 ori
Google+ WhatsApp
Două jocuri pe ,,Ilie Oană"

Meciul Petrolului din etapa a treia a play-out-ului, ce ar fi trebuit să se joace la jumătatea săptămânii viitoare, pe terenul Viitorului Pandurii Tg. Jiu a fost amânat, în condițiile în care gorjenii vor evolua, pe 14 aprilie, în semifinalele Cupei României. În acest condiții, Petrolul va avea parte de două întâlniri consecutive pe teren propriu, cu Concordia Chiajna (duminică, 11 aprilie) și cu Gloria Buzău (17 sau 18 aprilie).

Fotbaliștii Petrolului au avut două zile libere după meciul de la Reșița, de astăzi demarând pregătirile pentru întâlnirea, de duminică, cu Concordia Chiajna, din cadrul etapei a doua a fazei play-out. Primul antrenament al săptămânii s-a desfășurat la Pleașa și a venit cu vești bune pentru staff-ul tehnic al „galben-albaștrilor”, în condițiile în care lotul a fost unul aproape complet.

Astfel, după două săptămâni de pauză forțată, Romario Moise și Viorel Lică s-au pregătit, astăzi, normal, la fel ca și Alexandru Saim Tudor, a cărui absență a fost una de scurtă durată, el ratând, din cauze medicale, jocul de la Reșița. De asemenea, portarul Nicolai Cebotari s-a întors de la echipa națională a Moldovei, cu care a participat la jocurile din preliminariile Campionatului Mondial, fiind rezervă la meciurile cu Danemarca și Israel. În aceste condiții, doar Mario Bratu a rămas să se antreneze separat, sperându-se într-o recuperare cât mai rapidă și a tânărului mijlocaș al „lupilor”.

,,Lupișorii" de la U19 și U17 au avut, iarăși, o etapă nefastă în Liga Elitelor. Trupa antrenată de Marius Manolache a suferit cea mai drastică înfrângere din acest sezon. A pierdut, 5-1, pe terenul sintetic din comuna Clinceni. Eșecul putea fi mai mare dacă portarul Marinache nu se opunea la numeroasele ocazii ale gazdelor. Golul de onoare al petrolistilor a venit de la Cristi Lixandru care a înscris cu capul din centrarea lui Vlad.

Pentru Petrolul au jucat: Petru Marinache – Iulian Duță, Adrian Nicolae (60 Cristian Licsandru), Andrei Șerban, Antonio Popa (60 Ionuț Pop), Narcis Ghiță (45 Octavian Dumitru), Alex Baron, Nicholas Stănescu, Radu Dumitru (45 Dan Stoica), Vlad Bogdan și Raul Bucur (66 Gabriel Stoica). Rezerve neutilizate au fost Paul Cernat și Octavian Mănescu. După acest eșec, fotbaliștii Petrolului au coborât pe locul 10 în clasament.

Nici formația sub 17 ani a clubului ploieștean nu a scăpat de înfrângere. Însă aceasta a fost la limită și cauzată de o decizie eronată a centralului Maria Vălușescu. Puștanii lui Gică Liliac au deschis scorul prin David Ilie care a marcat din pasa lui Boțogan. Acesta din urmă putea mări avantajul pe parcursul primei părți, însă șutul său s-a dus puțin pe lîngă. Clinceniul a egalat după un corner și o bâlbâială a defensivei petroliste. În partea secundă, formația câștigătoare a fost desemnată de arbitru din cauza unui penalti foarte ușor acordat gazdelor.

Pentru „găzari” au evoluat Andrei Jercălău – Andrei Petre, Juan Pătrașcu, Daniel Andrei, Mihnea Rădulescu, Sebastian Oprea, Alin Boțogan, Rafael Popovici (81 Alexandru Tudose), Albert Dima (76 Lucian Iancu), Andrei Sîrbu (75 Vlad Balea) și David Ilie. Rezerve neutilizate: Liviu Toma – Alexandru Cazan, Ionuț Vasile, Leonard Grigore, Cristian Leonte, Mario Gheorghe. Din cauza acestei înfrângeri, petroliștii au picat pe locul șase în clasament din 12 echipe participante. Etapa viitoare, ambele formații de juniori ale Petrolului vor juca sâmbătă, pe teren propriu, cu Dinamo.Sursa:fcpetrolul.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.