Sancțiuni pentru calitatea proastă a gazonului

Publicat in Sport 05 Martie 2021 467 ori
Google+ WhatsApp
Sancțiuni pentru calitatea proastă a gazonului
Sancțiuni pentru calitatea proastă a gazonului

Cluburile de fotbal din Liga I ar putea fi sancţionate cu reţinerea unei cote din drepturile TV pentru neîntreţinerea gazoanelor. O decizie în acest sens se va lua în cadrul următoarei Adunări Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal, a anunţat, secretarul general al LPF, Justin Ştefan. Multe meciuri din Liga I s-au disputat pe terenuri îngheţate în ultimele luni, deşi cluburile au obligaţia de a porni sistemele de încălzire a gazoanelor în condiţii meteo nefavorabile.

Secretarul general a mai precizat că va solicita Ministerului Sănătăţii să permită accesul suporterilor pe stadioane încă din faza play-off/play-out a Ligii I. "Am avut o consultare cu o firmă care a lucrat cu NBA şi NFL privind o aplicaţie, o platformă pentru revenirea spectatorilor. Acea aplicaţie strânge date legate referitoare la ceea ce se întâmplă în public şi în zona oficialilor cluburilor pentru a se asigura că reglementările medicale sunt respectate. Încă se lucrează cu scenarii pentru revenirea publicului la meciurile de la EURO 2020... iar noi vom propune Ministerului Sănătăţii să revină publicul începând din luna aprilie, cu meciurile din play-off şi play-out. Va fi un exerciţiu bun şi pentru autorităţi pentru a vedea ce funcţionează, ce nu funcţionează pentru a servi cât mai bine interesul turneului final EURO 2020." - a declarat Ștefan.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.