Evoluții peste și sub așteptări

Publicat in Sport 22 Februarie 2021 254 ori
Google+ WhatsApp
Evoluții peste și sub așteptări

Atletul de la CSM Ploiești, Petre Rezmiveş, a avut o evoluție sub așteptări în finala probei de „60 metri” a Campionatului Balcanic de atletism în sală, competiţie desfăşurată, recent, la Istanbul. Cel mai bun sprinter al României a ieșit pe locul 8, evoluția sa fiind influențată și de o ușoară problemă medicală. Sportivul pregătit de Augustin Iancu şi Robert Munteanu a fugit bine în „serii”, reuşind să aibă cel de-al cincilea timp al calificărilor.

În schimb, colegii de la judo au reușit să prindă podiumul de premiere. Recent, Sala Nato a Hotelului Piatra Mare, din Poiana Braşov, a fost gazda Finalei Campionatelor Naţionale individuale de judo rezervate juniorilor 2 – „U18”. Printre cei 242 de sportivi de la 65 de cluburi din ţară s-au numărat şi reprezentanţii CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, care au reuşit să obţină cinci medalii – două de aur, două de argint şi una de bronz -, două locuri V şi două locuri VII. Iată care au fost performanţele sportivilor antrenați de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu, Doru Munteanu şi Cosmin Slăveanu:

– locul I – Alexandru Petre (-81 kg) şi Rareş Arsenie (-90 kg);

– locul al II-lea – Andrei Cristescu (-60 kg) şi Alexandra Stan (-40 kg);

– locul al III-lea – Vanessa Tolea (-48 kg);

– locul al V-lea – Alexandra Ciurcă (-52 kg) şi Ştefan Georgescu (-55 kg);

– locul al VII-lea – Antonio Cosma (-55 kg) şi Mihai Boghici (-73 kg).

Echipa de handbal de seniori a CSM Ploiești a jucat în Moldova un nou turneu al Diviziei A. Când au jucat, au pierdut, iar când nu au evoluat, au câștigat! Aceasta este evoluția echipei de handbal masculin la turneul găzduit de Suceava. Trupa antrenată de Leo Cristescu și Alex Roibu a fost învinsă de grupările moldave CSU Suceava și CSU Galați. Ambele dispute au fost pierdute de CSM Ploiești la șase goluri diferență. Cel mai eficient handbalist al CSM-ului, în ambele jocuri, a fost extrema Patrick Albu, autor a 23 de goluri.

Înainte de disputa cu gălățenii, handbaliștii formației municipale trebuiau să o întâlnească pe CSM Bacău 2, dar adversarii nu s-au mai prezentat la competiție din cauza unor teste pozitive la Covid-19, astfel că punctele vor merge, la „masa verde”, în contul formației ploieștene. Din cauza unor accidentări, în ultima partidă nu au mai putut evolua George Stăncioiu şi Flaviu Mereu, doi jucători importanţi la linia de „9 metri”. Ultimul turneu al acestei faze a campionatului, în care echipele vor avea de susţinut ultimele patru meciuri ale returului, este programat în perioada 18-21 martie 2021. Sursa:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.