Boxează cu cei mai puternici

Publicat in Sport 19 Februarie 2021 285 ori
Google+ WhatsApp
Boxează cu cei mai puternici
Boxează cu cei mai puternici

Lotul național de tineret la box se află, în aceste zile, la un puternic turneu internațional în Serbia. Din echipa României fac parte și doi pugiliști de la CSM Ploiești. Este vorba despre Marian Ghinoiu care va încrucișa mânușile la categoria 52 de kilograme, și Iulian Dumitrescu care va intra în ring, în limitele categoriei 75 de kilograme. Ambii boxeri prahoveni vin după rezultate foarte bune în sezonul național ambii fiind câștigători ai Cupei României desfășurată, recent, la Brăila. Lotul național este condus de antrenorul Relu Auraș care are 9 pugiliști în stagiul de la Belgrad.

Aceștia vor înfrunta sportivi din țări precum Rusia, Ucraina, Bulgaria, Ungaria, Grecia, Franța și Spania. După luptele din ringul sârbesc pe Ghinoiu, Dumitrescu și colegii lor îi așteaptă o altă acțiune de marcă. La Bacău, acolo unde lotul de tineret are cartierul general, vor veni boxerii din Cuba cu care românii vor face un stagiu comun de pregătire. Acesta va avea loc în perioada 12-24 martie. Rolul acestor stagii au ca punct final Campionatul Mondial de Tineret din Polonia care se va disputa în aprilie și acolo unde boxerii români vor să urce de cât mai multe ori și cât mai sus pe podiumul de premiere.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.