Mutu și Rădoi au arătat noul sponsor

Publicat in Sport 22 Ianuarie 2021 620 ori
Google+ WhatsApp
Mutu și Rădoi au arătat noul sponsor
Mutu și Rădoi au arătat noul sponsor

Selecționatele României, antrenate de Mirel Rădoi respectiv Adrian Mutu, au un nou sponsor principal. Federația Română de Fotbal a încheiat un nou contract de sponsorizare cu PENNY, parte a companiei germane REWE Group. Este cel mai important parteneriat din istoria FRF având în vedere că pentru prima oară ambele reprezentative, seniori și U21, beneficiază de același sprijin. În plus, suporterii vor beneficia de prima gamă de produse alimentare și non-alimentare cu însemnele tricolorilor.

Pe lângă susținerea și mai mare oferită reprezentativelor, prin noul parteneriat, suporterii vor putea descoperi în cele aproape 300 de magazine PENNY la nivel național echipamentul oficial al Echipei Naționale de Fotbal a României și o întreagă gamă de produse personalizate cu însemnele tricolorilor pentru a ne apropia și mai mult de suporterii români, precum și de toți jucătorii de fotbal din România.

,,Să nu uităm că România U21 abia exista pe radarul suporterilor acum un deceniu, dar am reușit împreună ca prin rezultatele sportive și strategia de promovare să o transformăm într-un brand de mare interes pentru partenerii comerciali. Și, nu în ultimul rând, am încredere că noul parteneriat , având în vedere dezvoltarea de produse sub egida echipei naționale, va reprezenta un model pentru industria sportului din România”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

,,PENNY susține Federația Română de Fotbal și a fost o decizie firească pentru noi să continuăm să facem echipă cu FRF și să extindem parteneriatul, de data aceasta în calitate de sponsor principal al echipei naționale și al României Under 21. Ne propunem să ne implicăm din ce în ce mai mult în fotbalul românesc prin dezvoltarea primei game de produse alimentare și non-alimentare cu însemnele tricolorilor, dar și prin promovarea unui stil de viață sănătos pentru români”, a declarat Daniel Gross, CEO PENNY Romania. Sursa:frf.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.