Sportivii din loturile naționale și olimpice vor fi vaccinați

Publicat in Sport 20 Ianuarie 2021 593 ori
Google+ WhatsApp
Sportivii din loturile naționale și olimpice vor fi vaccinați
Sportivii din loturile naționale și olimpice vor fi vaccinați

Ministerul Tineretului și Sportului a anunțat, astăzi, că sportivii din loturile naționale și olimpice, precum și cei calificați individual la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar și membrii staff-ului acestora, vor fi vaccinați în etapa a doua a campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, cea care include populația cu grad de risc și lucrătorii care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale.

,,Această măsură a fost aprobată în cadrul ședinței de guvern de astăzi și vine ca urmare a necesității ca evenimentele sportive din acest an, cel mai important fiind reprezentat de Jocurile Olimpice, dar și pregătirea sportivilor în vederea participării la acestea, să se desfășoare cu riscuri minime din punct de vedere al securității sanitare."- se spune în comunicatul postat de MTS.

Șeful MTS, Eduard Novak, este cel care a dat, azi, startul vaccinării olimpice. Novak, s-a vaccinat anti-COVID, alături de ceilalţi membri ai Guvernului României, la Spitalul Militar din Bucureşti. Jocurile de la Tokyo, prevăzute iniţial în vara anului trecut, au fost amânate cu un an din cauza pandemiei de coronavirus şi urmează să se desfăşoare între 23 iulie şi 8 august 2021. Sursa:mts.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.