România va avea o nouă selecționată!

Publicat in Sport 01 Decembrie 2020 333 ori
Google+ WhatsApp
România va avea o nouă selecționată!
România va avea o nouă selecționată!

În ședința Comitetului Executiv al FRF, din ultima zi a lui noiembrie, membrii CEx au votat pentru înființarea unei noi reprezentative, cea Under 20. Comisia Tehnică a FRF a propus în Comitetul Executiv crearea echipei naționale Under 20. Propunerea a venit din dorința de a oferi în continuare meciuri internaționale generațiilor Under 19 care încheie ciclul, eliminând astfel ecartul dintre Under 19 și Under 21. Noua reprezentativă U20 a României va disputa meciuri amicale internaționale până când jucătorii vor face pasul spre România U21.

Astfel, la nivel de reprezentativă U20, România se alătură unor țări precum Franța, Anglia, Italia, Spania, Germania, Portugalia, Țările de Jos sau Danemarca, fiind în același timp singura țară din Europa de Est cu o selecționată la acest nivel de vârstă. Alte decizii importante la nivel de Comitet Executiv au fost următoarele:

    Aprobă cu unanimitate de voturi nominalizarea Președintelui FRF pentru a candida din partea UEFA pentru funcția de membru al Consiliului FIFA.

    Aprobă cu unanimitate de voturi cuantumul total al fondului de premiere ce revine Echipei Naționale U21 (lot de jucători și staff) pentru participarea la Turneul Final EURO U21 ce va avea loc în anul 2021.

    Aprobă cu unanimitate de voturi modificarea perioadei de transfer, aceasta urmând a se desfășura în perioada: 12 ianuarie 2021 – 8 februarie 2021.

    Aprobă cu unanimitate de voturi desfășurarea Supercupei la fotbal în sală în data de 11 decembrie 2020 la Galați.

    Ia act de dezbaterile privind modificările/clarificările necesare Principiilor de desfășurare a competițiilor în sezonul 2020/2021, în contextul pandemiei de COVID-19 și amână adoptarea unei decizii cu privire la acestea pentru proxima ședință a Comitetului Executiv. Aprobă cu unanimitate de voturi clarificarea Principiilor de desfășurare a competițiilor în sezonul 2020/2021 în contextul pandemiei de COVID-19 exclusiv cu privire la faptul că în situația în care un club este sancționat cu pierderea jocului cu 3-0, clubului respectiv nu i se vor mai aplica și alte sancțiuni (inclusiv pentru nerespectarea protocolului medical la jocul respectiv sau sancțiuni pentru neprezentare). Sursa:frf.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.