Tricolorii cu tricouri olimpice

Publicat in Sport 27 Noiembrie 2020 487 ori
Google+ WhatsApp
Tricolorii cu tricouri olimpice
Tricolorii cu tricouri olimpice

După mai bine de jumătate de secol, fotbalul românesc revine la Jocurile Olimpice iar performanța reușită de tinerii tricolori este onorată cu un kit de joc în ediție limitată. Generația lui Pușcaș, Radu, Hagi sau Coman a realizat nu doar cea mai bună performanță din istoria României U21, semifinalele Campionatului European, ci a readus fotbalul românesc la Jocurile Olimpice după peste jumătate de veac. Tot la Tokyo, dar în 1964, o altă generație de talent, în care se regăseau Adamache, Ienei, Pîrcălab și Dan Coe, reprezenta România.

Anul viitor cei care și-au spus “generația de fier” merg în Japonia pentru a reprezenta țara cât mai bine. Federația Română de Fotbal a creat împreună cu suporterii un echipament de joc special, dedicat sărbătorii olimpice. Din aproape 100 de propuneri primite de a imagina designul echipamentului comisia desemnată de federație a ales viziunea câștigătoare a lui Cătălin Marian. Apoi, alături de partenerul tehnic al echipei naționale, s-au elaborat tricourile, șorturile și jambierele. Sub blazonul protector al echipelor naționale, cu flacăra olimpică aprinsă spre a veghea acest parcurs, tricoul a fost lansat!

În culori noi, partenerul tehnic a aplicat standarde înalte de calitate în fabricarea noului echipament, folosind un material caracterizat prin rezistență și durabilitate. Materialul facilitează evaporarea transpirației, sporind confortul sportivului. Ies în evidență detalii precum liniile gulerului și ale mânecilor aurii, dar și culorile drapelului României din dreptul gâtului. Designul include și torța olimpică stilizată și prezentată într-o combinație de gri și auriu.Sursa:frf.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.