Micuții șahiști s-au întrecut în medalii

Publicat in Sport 25 Noiembrie 2020 308 ori
Google+ WhatsApp
Micuții șahiști s-au întrecut în medalii
Micuții șahiști s-au întrecut în medalii

Recent, în organizarea CSM Ploieşti şi a ACS Royal Chess Ploieşti, a avut loc, în sala de şah de la stadionul „Ilie Oană”, „Ploieşti Nex Gen Open”, o competiţie dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani.

A fost un concurs de şah rapid la startul căruia s-au aflat 30 de tineri sportivi, iar şahiştii de la CSM Ploieşti, pregătiţi de Petre Grigore, au reuşit să obţină 12 medalii – 4 de aur, 2 de argint şi 6 de bronz – după cum urmează:

– aur – Ioana Moş (6 ani), Vladimir Boştină (5 ani), Emma Davicenco şi David Dura;

– argint – Melania Grigore (5 ani) şi Alexandru Constantinoiu;

– bronz – Eduard Pană, Alexandru Lixandru, Ianis Stângă, Iustin Vătăşescu, Daria Constantinoiu şi Ayan Stoica.

Tot recent, Antonia Radu a participat la un concurs online – Cupa Chesscraft Arena, reuşind să ocupe locul al 3-lea la general şi locul 1 în competiţia fetelor, performanţe notabile în condiţiile în care la startul întrecerii s-au aflat 104 sportivi. Competiţia a fost organizată de Academia de Şah, din Bucureşti. Sursa:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.