În contextul actual succesul este vital!

Publicat in Sport 25 Noiembrie 2020 Actualizat: 25 Noiembrie 2020 231 ori
Google+ WhatsApp
În contextul actual succesul este vital!
În contextul actual succesul este vital!

Petrolul Ploiești are neapărată nevoie de victorie împotriva Gloriei Buzău. Fără punct câștigat în ultimele două etape și ajunsă pe poziția a 10-a în eșalonul secund, formația petrolistă este obligată la trei puncte care să o scoată, cât nu este prea târziu, din perioada foarte proastă în care se află de ceva timp. De la ora 17.00, „lupii” revin pe „Ilie Oană”, pentru confruntarea cu Buzăul, în cadrul penultimei etape ce se va disputa, în acest an, în cadrul sezonului regular. Două meciuri au mai rămas de jucat, în campionat, în 2020, și, pentru a avea o iarnă în care să-și poată face, în continuare, calcule pentru promovare, „lupii” sunt nevoiți să scoată maximum posibil din ele.

Miza jocului, slăbiciunile de pe teren propriu și evoluția Gloriei în deplasare, sunt tot atâtea motive de îngrijorare pentru antrenorul Viorel Moldovan. Mai mult, acesta este puternic contestat de suporteri din cauza rezultatelor. Succesul, în contextul actual, devine vital, pentru jucătorii Petrolului deoarece diferența față de zona play-off-ului trebuie să rămână cât mai mică pentru cele șase etape ce vor mai rămâne de disputat, din sezonul regular, anul viitor. Pentru acest meci, petroliștii și-au recuperat mare parte dintre jucătorii indisponibili la ultimele două meciuri.

Exceptându-i pe Diarra și Enache, ambii accidentați, toți ceilalți componenți ai lotului sunt apți din punct de vedere fizic, Moldovan având, astfel, mai multe soluții la îndemână decât la precedentele confruntări. În schimb, din cauza coronavirusului, câțiva titulari ai antrenorului Ilie Stan sunt absenți. Petrolul-Gloria va fi și ultimul meci oficial al trupei ploieștene, pe arena ,,Ilie Oană", în acest an. Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Sorin Costreie (Buftea) – Szabo Gero (Cluj Napoca) și Gabriel Ion Catană (Târgoviște), în vreme ce arbitru de rezervă va fi Sergiu Mavriche (Bacău). Ca observatori au fost delegați Liviu Seceanu (Galați) și Marian Lumânare (București).Sursa foto:fcpetrolul.ro/Sebastian Tataru/Sport Picture

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.