Se trage cortina peste sezonul de trap

Publicat in Sport 20 Noiembrie 2020 375 ori
Google+ WhatsApp
Se trage cortina peste sezonul de trap
Se trage cortina peste sezonul de trap

Duminică, 22 noiembrie, se trage cortina pentru sezonul de trap 2020! Hipodromul Ploieşti va găzdui, începând cu ora 10.05, ultima reuniune hipică din acest an. Va fi un eveniment care va avea ca principală cursă „Premiul de Închidere”, programat la ora 11.45, dar şi alte patru curse de trap şi două de galop.

Reuniunea va debuta la ora 10.05, cu Premiul Teba, va continua cu Premiul Turdaş (ora 10.30), Premiul Tiţa (ora 10.50) şi Premiul Tutana – Fortuna Silver (ora 11.15), după care va urma main event-ul zilei, „Premiul de Închidere – Fortuna Gold”, care va avea la start 9 dintre cei mai buni cai ce au alergat pe Hipodromul Ploieşti în 2020. Ziua hipică prevede şi două curse de galop organizate în parteneriat cu cei de la Jockey Club Român, prespectiv Premiul Jockey Club Alexandru Plagino (ora 12.10) şi Premiul EcoElectric (ora 12.40).

Din cauza restricţiilor din această perioadă, şi evenimentul de duminică va fi fără spectatori, accesul urmând să fie permis doar personalului strict necesar pentru desfăşurarea curselor şi altor persoane direct implicate. Pentru ca iubitorii turfului să poată urmări, totuşi, reuniunea, aceasta va fi transmisă live pe internet, mai exact pe youtube, link-ul la care vor putea fi văzute cursele urmând să fie anunţat duminică, în jurul orei 9.30, atât pe pagina de facebook a hipodromului (https://www.facebook.com/complexhipodrom/), cât şi pe cea a CSM Ploieşti (https://www.facebook.com/csmploiesti/). Sursa:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.