Eveniment special la Hipodromul Ploiești!

Publicat in Sport 23 Octombrie 2020 415 ori
Google+ WhatsApp
Eveniment special la Hipodromul Ploiești!
Eveniment special la Hipodromul Ploiești!

Hipodromul Ploieşti va găzdui, duminică, 25 octombrie, o nouă reuniune hipică oficială, ce va avea în program nu mai puţin de cinci curse de trap şi una de galop. Va fi un eveniment special, pentru că organizatorii de la CSM Ploieşti îi vor avea alături pe cei de la Jockey Club Român, care vin pe hipodrom pentru a marca împlinirea a 145 de ani de la fondarea Clubului printr-o cursă de galop – „Premiul Jockey Club 145 de ani” -, dar şi printr-o contribuţie substanţială la una dintre cursele de trap ale zilei, Premiul Jockey Club.

Un alt punct de atracţie al reuniunii de duminică va fi cea de-a treia cursă a zilei, Premiul Maraton – Fortuna Silver, în care vom vedea cei mai buni fondişti de pe hipodrom întrecându-se pe distanţa de 3150 de metri. Reuniunea va debuta la ora 10.10 cu Premiul Rotunda, va continua cu Premiul Recrut (10.30), după care vor urma cele trei curse importante ale zilei: Premiul Maraton – Fortuna Silver (10.50), Premiul Jockey Club (11.10) şi cursa de galop rezervată cailor pur sânge englez, Premiul „Jockey Club 145 de ani”. Ziua se va închide cu o cursă ce se anunţă, şi ea, extrem de spectaculoasă, Premiul Sinoe – Fortuna Gold având la start nu mai puţin de 11 trăpaşi cu performanţe bune în acest sezon.

La fel ca la ultimele reuniuni, din cauza restricţiilor din această perioadă, evenimentul de duminică va fi fără spectatori, accesul urmând să fie permis doar personalului strict necesar pentru desfăşurarea curselor şi altor persoane direct implicate. Pentru ca iubitorii turfului să poată urmări, totuşi, reuniunea, aceasta va fi transmisă live pe internet, mai exact pe youtube, link-ul la care vor putea fi văzute cursele urmând să fie anunţat duminică, în jurul orei 9.30, atât pe pagina de facebook a hipodromului (https://www.facebook.com/complexhipodrom/), cât şi pe cea a CSM Ploieşti (https://www.facebook.com/csmploiesti/). Sursa:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.