Nou sponsor pentru MFC Ploiesti!

Publicat in Sport 15 Octombrie 2020 530 ori
Google+ WhatsApp
Nou sponsor pentru MFC Ploiesti!
Nou sponsor pentru MFC Ploiesti!

MFC Ploiesti, câștigătoarea Cupei LMF Prahova in ultimii doi ani, a reusit ca printr-un management bun să se asocieze cu o companie importantă din Romania. Astfel, ROCKWOOL România, principalul furnizor de soluții de izolație din vată minerală bazaltică rezistentă la foc, a devenit noul sponsor al echipei! Brandul ROCKWOOL este lider mondial in producția de vată minerală – folosită în primul rând pentru termoizolarea clădirilor - şi a deschis prima fabrică in România in 2019, chiar lângă Ploieşti.

ROCKWOOL a decis să susţină echipa MFC Ploiesti pentru a contribui la dezvoltarea sportului prahovean, fidelă scopului său de a face ceva pentru comunităţile din această zonă. Compania daneză a mai sprijinit în Prahova, printre altele, proiectul pentru copii cu probleme derulat de Magic Camp şi Concordia la Ariceştii Rahtivani, precum şi proiectul “Marea Plantare” din aceeaşi localitate.

MFC Ploiesti este o echipa tânara, dinamică, foarte ambițioasă si dornică de performantă, care pe parcursul celor 6 ani de la înființare a reușit sa fie intr-o continua creștere, având un lot construit spre a face performanță, dovadă fiind făcută de câștigarea Cupei de Minifotbal Prahova in ultimii doi ani, încoronate de participarea la Cupa României de la Sibiu si Bacau. De asemenea a contat si faptul ca MFC Ploiesti face parte din campionatul Liga Mini Fotbal , singurul afiliat la Federatia de Minifotbal din Romania la nivelul judetului Prahova, un campionat cu rezultate multiple la competitiile nationale organizate de Federatia de Minifotbal din Romania.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.