Decent, dar nu suficient!

Publicat in Sport Joi, 13:16 239 ori
Google+ WhatsApp
Decent, dar nu suficient!
Decent, dar nu suficient!

România a evoluat decent împotriva Austriei, dar nu suficient încât să obțină măcar un punct. Lipsa de inspirație a fost principalul motiv pentru care fotbaliștii României nu s-au ales cu nimic după înfruntarea cu Austria. Așa a spus selecționerul Mirel Rădoi după un nou eșec pe banca echipei naționale. Rădoi a spus, după meci, că aşteaptă şi următoarele două partide după care va purta o discuție cu conducerea federației. Rădoi a precizat că nu vrea să stea pe scaunul de selecționer doar pentru a se numi antrenorul României.

Mirel Rădoi:"Am făcut o foarte bună primă repriză în care ne-am creat câteva ocazii, dar, din păcate, deciziile de ultim moment au fost neinspirate la finalizare. Vreau să-i felicit pe băieţi pentru atitudinea arătată, pentru că veneam după două înfrângeri foarte grele. Ei au încercat şi au făcut tot posibilul să aplice ce am discutat. Din păcate rezultatul este unul negativ, nu speram într-o înfrângere nici eu, nici jucătorii. Dacă voi considera că nu există progres şi că nu putem îmbunătăţi ceva atunci ar fi bine să vină altcineva care poate să vă satisfacă plăcerile. Nici dacă era o victorie azi nu aveam ce să le transmit celor care mi-au cerut demisia. Fiecare e liber să îşi exprime părerile. Eu mă gândesc că atunci când am semnat, multă lume spunea de ce nu am semnat un contract pe 4 ani. Acum, după 3 meciuri mi se cerea demisia. E clar că în momentul de faţă nu cred că eu sunt cel care e incoerent. Principalul reproş pe care mi-l aduc e că nu am reuşit să ne calificăm mai departe la baraj şi nu am reuşit să adunăm puncte în Liga Naţiunilor" - a declarat selecționerul Rădoi la conferința de presă.

Maxim și Alibec au avut cele mai mari ocazii, un gol anulat, în timp ce austriecii au lovit bara de două ori și au punctat, în repriza secundă, prin Schopf. Până aseară, la Ploiești, naționala nu a pierdut vreodată, deși a disputat 10 partide, amicale și oficiale, începând din 1966! Eșecul cu Austria coboară România pe locul 3 în Liga Națiunilor. Luna viitoare, România va înfrunta Norvegia, acasă, și Irlanda de Nord, în deplasare.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.