Dublă performanță pe faleza Dunării

Publicat in Sport 22 Septembrie 2020 262 ori
Google+ WhatsApp
Dublă performanță pe faleza Dunării

Unul din sportivii secției de karate tradițional al CSM Ploiești, Alexandru Nicolae, a obţinut în premieră titlul de campion naţional la două probe individuale, Kata individual şi Kumite individual juniori (16-18 ani). Performanța lui Alexandru a venit la Brăila acolo unde au avut loc întrecerile celei de-a XXIX-a ediţii a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional pentru seniori, tineret, juniori şi cadeţi. Competiţia a fost organizată, în aer liber, pe esplanada de pe faleza Dunării.

Antrenorul coordonator al secţiei de karate a CSM Ploieşti, Liviu Apostol, ajutat de instructorul voluntar Ileana Apostol, au înscris în concurs şase sportivi, care au mai reuşit să obţină alte șase medalii – trei de argint şi trei de bronz – după cum urmează:

– medalii de argint – Mihaela Ciuranu, Sorana Frâncu şi Emanuela Irimia în proba Kata echipe juniori;

– medalii de bronz – Alexandra Laios şi Alexandru Nicolae în proba Enbu mixt tineret (19-21 ani) şi Alexandru Nicolae în proba Fukugo juniori.

Performanţele karatiștilor ploieșteni au fost comentate de antrenorul emerit Liviu Apostol: „Iniţial, acest campionat era programat doar pentru probele de kata, dar, cu câteva zile înainte de start, au fost aprobate toate probele de concurs specifice karate-ului Tradiţional. Deşi antrenamentele noastre cu echipa de performanţă au avut de suferit din pricina perioadei de izolare şi a condiţiilor de distanţare impuse ulterior, consider, totuşi, că cele opt medalii cucerite reprezintă un rezultat foarte bun pentru clubul nostru. Aş avea o menţiune specială pentru juniorul Alexandru Nicolae, care a obţinut în premieră titlul de campion naţional la două probe individuale, Kata şi Kumite. De asemenea, aş remarca-o şi pe mezina echipei noastre, Medina Dumitru, care s-a clasat pe locurile 5-8 la Kata individual cadeţi, deşi este cu un an mai mică decât vârsta acestei categorii”. Sursa:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.