Când la trap, când la galop, cu Replika și Equario

Publicat in Sport 14 Septembrie 2020 229 ori
Google+ WhatsApp
Când la trap, când la galop, cu Replika și Equario

Hipodromul Ploieşti a găzduit, în week-end, o nouă reuniune hipică oficială, în programul căreia s-au aflat cinci curse de trap şi una de galop. Main event a fost Premiul cailor de 2 ani, în urma căruia iapa Replika, avându-l în sulky pe Cristian Slate, a dovedit că este cel mai bun cal de pe hipodrom, de la această categorie de vârstă.

Extrem de atractivă a fost şi cea de-a două cursă de galop organizată în acest an la Ploieşti, Premiul Wathba Stallions Cup, cursă de galop organizată de Federaţia Hipică Română şi Asociaţia Română a Calului Arab de Curse şi sponsorizată de HH Sheikh Mansoor Bin Zayed al Nahyan Global Arabian Horse Flat Racing Festival. Întrecerea a fost câştigată de armăsarul Equario, care a fost urmat de Walala şi Uthifa.

În celelalte curse de trap ale zilei, s-au impus Grive Frazeenne (Premiul Orica), Prya CD (Premiul Juvenil), Magic Star (Premiul Ortoza – Fortuna Silver) şi Gailuron de Bellen (Premiul Arcul de Triumf). Cei care doresc să (re)vadă cursele de astăzi, de pe Hipodrom, o pot face accesând acest link. Următoarea reuniune oficială de pe Hipodromul Ploieşti este programată duminică, 27 septembrie şi va avea ca principal eveniment Criteriul de viteză.Sursa:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.