Se va cunoaște cel mai bun trăpaș de 2 ani

Publicat in Sport 11 Septembrie 2020 443 ori
Google+ WhatsApp
Se va cunoaște cel mai bun trăpaș de 2 ani
Se va cunoaște cel mai bun trăpaș de 2 ani

Duminică, 13 septembrie, începând cu ora 10.10, Hipodromul Ploieşti va fi gazda unei noi Reuniuni hipice oficiale, în cadrul căreia vor avea loc cinci curse de trap, cu main-event Premiul cailor de 2 ani, dar şi, pentru a doua oară în acest sezon, o cursă de galop.

Principala cursă a zilei, Premiul cailor de 2 ani, în urma căreia se va cunoaște cel mai bun trăpaş de pe hipodrom la această categorie de vârstă, este programată la ora 11.30 şi va fi precedată, la 10.55, de Premiul Wathba Stallions Cup, cursă de galop organizată de Federaţia Hipică Română şi Asociaţia Română a Calului Arab de Curse şi sponsorizată de HH Sheikh Mansoor Bin Zayed al Nahyan Global Arabian Horse Flat Racing Festival.

Reuniunea va debuta la ora 10.10 cu Premiul Orica şi va continua, la 10.30, cu Premiul Juvenil. De la 10.55, este programată cursa de galop, Premiul Wathba Stallions Cup, apoi urmează Premiul Ortoza – Fortuna Silver (ora 11.05), Premiul cailor de 2 ani (ora 11.30) şi, de la ora 11.55, Premiul Arcul de Triumf – Fortuna Gold.

La fel ca la ultimele reuniuni, din cauza restricţiilor din această perioadă, evenimentul de duminică va fi fără spectatori, accesul urmând să fie permis doar personalului strict necesar pentru desfăşurarea curselor şi altor persoane direct implicate. Pentru ca iubitorii trapului să poată urmări, totuşi, reuniunea, aceasta va fi transmisă live pe internet, mai exact pe youtube, link-ul la care vor putea fi văzute cursele urmând să fie anunţat duminică, în jurul orei 9.30, atât pe pagina de facebook a hipodromului (https://www.facebook.com /complexhipodrom), cât şi pe cea a CSM Ploieşti (https://www.facebook.com /csmploiesti/). Sursa: csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.