,,Haita” și-a găsit ,,masculul Alpha”!

Publicat in Sport 10 August 2020 381 ori
Google+ WhatsApp
,,Haita” și-a găsit ,,masculul Alpha”!
,,Haita” și-a găsit ,,masculul Alpha”!

,,Mi-am gasit haita’’! Asa a spus Viorel Moldovan la prezentarea oficiala. Iar haita are un mascul cu foame foarte mare de performanta. Moldovan a fost foarte hotarat in fata jurnalistilor insa toate vorbele si gandurile trebuie sa le transpuna pe teren. Pentru ca asa si Leo Grozavu, prieten foarte bun cu Moldovan, dar si Stoican erau foarte motivati si au terminat in oprobiul publicului. Moldovan spera ca a treia oara sa fie cu noroc si va face totul sa puna, impreuna cu jucatorii, caramida cu caramida sa ajunga la primul loc.

,,Sunt aici cu un singur scop, acela de a face tot posibilul ca, la finalul acestui sezon, să ne bucurăm împreună pentru promovarea pe prima scenă fotbalistică. Îmi este foame de performanță, așa cum le este, cred, tuturor celor de aici, și am convingerea că la finalul acestui sezon vom promova! Chiar dacă, în momentul de față, avem un mic șantier, vom face tot posibilul să punem cărămidă cu cărămidă, pentru a construi o echipă competitivă, care să-și atingă obiectivul”, a declarat Viorel Moldovan. „ Îmi plac astfel de momente, pot să spun că le caut, și era exact ceea ce îmi doream, adică un club care să-și propună obiective îndrăznețe. Am găsit acest club, mi-am găsit <<haita>>, iar <<haita>> și-a găsit, acum, <<masculul Alpha>>!”, a adăugat noul tehnician al „galben-albaștrilor”, cel care a dezvăluit și filozofia după care se ghidează. „Îmi place fotbalul ofensiv, îmi place să risc și îmi doresc o echipă care să impună ritmul, să fie vie, agresivă, să vibreze! Aș vrea, însă, să practicăm un fotbal eficient și să obținem punctele care, la finalul sezonului, să ne dea ocazia să promovăm în Liga 1”.

Noul sezon este privit cu optimism și de către conducerea administrativă a „galben-albaștrilor”. „Vorbim despre un nou Petrolul și, categoric, jucătorii care vor veni o vor face recomandați de valoarea lor și de cerințele clubului. Avem și copii talentați în pepiniera proprie, dar, pentru a-i crește, trebuie să aducem lângă ei jucători de valoare și cu experiență”, a precizat președintele clubului petrolist, Costel Lazăr. La rândul său, noul vicepreședinte al Petrolului Ploiești, Mihai Dogaru, a spus că „mă bucur că fac parte din această echipă și cred că experiența mea managerială vine să o completeze pe cea sportivă a domnului Costel Lazăr. Iar, împreună, sunt convins că ne putem îndeplini obiectivul pe care ni l-am propus. Este o provocare, pentru mine, și în plan personal, pentru că am fost crescut în cadrul clubului Petrolul, îi cunosc filozofia și știu ce înseamnă el pentru Ploiești”.

Petroliștii și-au reluat, din această seară, antrenamentele, iar de mâine vor intra într-un cantonament până la finalul săptămânii. „Timpul este scurt și trebuie să ne mișcăm cu inspirație, astfel încât să găsim elementele care ne lipsesc. Astăzi cunosc grupul, de mâine vom intra într-un stagiu de pregătire și voi face o evaluare. Voi căuta să trag anumite concluzii, să vedem ce ne trebuie în perspectiva a ceea ce va urma”, a conchis Viorel Moldovan. Sursa:fcpetrolul.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.