Comunicat USP privind viitorul Petrolului!

Publicat in Sport 31 Iulie 2020 942 ori
Google+ WhatsApp
Comunicat USP privind viitorul Petrolului!
Comunicat USP privind viitorul Petrolului!

Viitorul Petrolului trebuie decis împreună!

Având în vedere finalizarea actualei ediții de campionat în data de 2 august, USP propune convocarea unei Ședințe de Consiliu Director în data de 3 sau cel tarziu 4 august, la o oră convenabilă membrilor CD, pentru a discuta împreună cu Partenerul Finantator și cu Gloriile Petroliste strategia clubului Petrolul Ploiesti pentru ediția de campionat 2020-2021. Punctele pe care le propunem să fie adaugate pe Ordinea de zi a Ședinței de CD sunt:

1. Contractul ACS Petrolul 52 cu Primaria Ploiesti privind cesiunea mărcilor Petrolul si modul de prelungire a acestuia în conditii stabilite de comun acord între Partenerul Finanțator, Gloriile Petroliste și reprezentanții suporterilor petroliști;

2. Analiza din punct de vedere sportiv a sezonului care se încheie și propunerea unei strategii sportive pentru promovarea in primul esalon fotbalistic la sfarsitul sezonului următor, care începe în mai puțin de o lună. Dorim să folosim în mod inteligent și constructiv lecțiile dure primite de club în ultimele două sezoane, să nu mai repetăm greșelile făcute și să demonstrăm că am învățat din ele.

3. Analiza activității Centrului de copii și juniori. Perspective concrete de dezvoltare în sezonul următor.

4. Strategia de scouting a clubului. Ce greșeli s-au facut în ultimul sezon și ce măsuri concrete trebuie să fie luate pentru a nu repeta greșelile respective în sezonul următor.

5. Organigrama clubului, prezentând atât descrierea completă a sarcinilor ce revin funcțiilor, cât și modul lor de relaționare/subordonare. Este al patrulea an în care USP cere oficializarea unei organigrame la club și sperăm să o vedem realizată în acest an.

6. Atragerea de noi sponsorizări și parteneriate.

Nu mai e loc pentru amânări, ezitări sau incertitudini.

Interesul Petrolului e mai presus de orice!

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.